Yeter Artık! Millet İdam İstiyor…

   Bir kaç yıldır hızla artan çocuk kaçırma, taciz ve tecavüz olaylarını daha önce de sizlerle ele almıştık. Buradaki yazımızda ahlaksızlığa sebep olan şeylerden birkaçını yazmıştık. Son günlerde vuku bulan hadiseler artık işin çığrından çıktığını gösteriyor.

   Yani artık eğitim, duyuru ilan sahası çoktan aşılmış durumda. Hergün yeni bir vak’a ekleniyor. Küçücük çocuklar kaçırılıyor, işkence ediliyor, tecavüz ediliyor ve katlediliyor.

İDAM PAKLAR

   Bu aşamadan sonra alınacak tek tedbir caydırıcılık olmalıdır. Öyle bir ceza olmalı ki suça meyilli kişi bedelini “vazgeçemeyeceği” bir şeyle ödesin. 

   O bedel de elbetteki “can” dır. Şayet bir kişi canından olmayı bile göze alıyorsa zaten onu hiçbir şey adam edemez, canını vermekle kendini bir daha bu suçu yapmaktan, halkı da korku ve endişeden kurtarmış olur.

   Dolayısıyla tek önleyici tedbir İDAMdır.

HÜKUMET MİLLETİ KANDIRMA!

   Teröriste, katile, vatan hainlerine İDAM gelmediği sürece hergün bir ailenin canı yanacak. Vebali bu kanunu çıkartmayan yetkililerin boynunda olacaktır.

   Ya sizin başınıza gelseydi?

   Meclisteki vekillerin kızları kaçırılsa ve tecavüz edilse, darp edilse, bir dağ başında elleri bağlı şekilde bulunsa!

   Ertesi gün bu vekiller nasıl bir yas çıkarır değil mi?

   Değil idam parça parça etmenin yasa tasarısını görüşüyor olurlardı.

   Çünkü insan felaketi yaşayınca anlıyor nasıl bir şey olduğunu. (Allah kimseye yaşatmasın)

İDAM GELMELİ, HADIM MADIM OLMAZ!

   Yok hadımdı, yok bilmemneydi… Adam küçücük çocuğu kaçıracak, işkence edecek, tecavüz edecek, öldürecek. Sonra devlet yakalayacak, iki dakika hadım edip ömür boyu besleyecek!

   Milleti kandırmayın! İdamı getirin, insanların talebine karşılık verin. Sizi seçen halk bunu istiyor, demokrasi halkın isteğine cevap vermekse bu yönden gereğini yapın.

   www.ihvanlar.net

PAYLAŞ