Sarıklı adama saldıran kemalist kadın

   Geçtiğimiz gün yaşanan bir hadise kemalis/laik/solcu geçinen kesimin ne kadar hürriyet düşmanı, hazımsız, saldırgan olduklarını gösterdi.

   Bir Müslüman kardeşimiz sarığı cübbeisyle oturduğu yerde kendisini görünce “su görmüş kuduz köpek” gibi çılgına dönen bir kadın hakaret ederek ağzına geleni söylüyor, Müslüman kardeşimiz de sükunetle cevap veriyor, etraftakiler de kadının konuşmalarından rahatsız olduklarını dile getirip kadına tepki veriyorlardı.

   Hergün din düşmanlığı çerçevesinde iftira ve karalama haberleri yapan Şeytanın Sözcüsünü, Karanlık Oda ve Çamuriyet gazetesi okuyup bu ruh haline giriyorlar.

   Bu olayı tekrar tekrar anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz 

   Kemalistlerin nasıl saldırgan, mahalle baskıcı, hazımsız, kendinden olmayanı hor görüp dışlama, elinde olsa bir kaşık suda boğma psikolojisinde olduğunu görüyorsunuz.

   Her olayda Müslümanları karalamaya çalışan zihniyetin ruh halinin canlı göstergesi.

   Yönetim bunların elinde olsa bize nefes aldırmaz bu hainler.

  Allah fırsat vermesin…

   O sarıklı kardeşimizi de vakur duruşundan dolayı tebrik ediyoruz. Bunlara verilecek en güzel cevap asil bir duruş sergilemektir. Çünkü cevap vermeye değmez, daha da çirkefleşmelerine sebep olur.

   Bu sebeple eski kafa bir din düşmanı görünce yolunuzu değiştirin her an saldırma ihtimali var. Mazallah ısırır felan bunların aşısı da henüz bulunamadı.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ