Nureddin Yıldız’ın Tenkitlere Tahammülsüzlüğü

   Değerli takipçilerimiz,

   Yayınladığımız hiçbir yazıda delilsiz bir şekilde, varsayım ve dedikodularla kimseyi bir şeylerle itham etmedik. Birisini tenkit ederken onun kendi kanalları veya kitapları aracılığı ile insanlara ulaştırdığı materyali ele aldık.

TAHAMMÜLSÜZLÜK…

   Nureddin Yıldız hakkında da yanlış görüş ve ifadelerini tenkit amacıyla bir kaç yazı yayınladık.

   Bu yazılardan en son olan “İbn-i Teymiyye’nin yolundan gitmenin neticesi: Nureddin Yıldız” başlıklı yazımız başka bir siteden alıntıydı. 

   Daha önce de bazı yazılara ihtar çeken Nureddin Yıldız’ın (bir erkek ve bir kadın olan) avukatları bu yazıyı da “gerçeği yansıtmadığı” ve “kişilik haklarının ihlali” gerekçesiyle kaldırılmasını aksi takdirde hukuki yola başvrulacağı gibi tehditvari mesaj çektiler.

   Hakaret, küfür, alay yok… Nasıl bir kişilik hakkı ihlali oluyor?

   Yazı kendi beyanları ve verilen cevaplardan oluşuyor… Nasıl gerçeği yansıtmıyor?

   İhtarı çeken avukatlara “yazının neresinde kişilik haklarını ihlal var, buyurun gösterin” dediğimiz halde hiçbir cevap veremediler. Muhtemelen yazıyı da okumadılar. Yıldız’ın taraftarı oldukları için de “gerçekleri yansıtmadığı” gibi bir gerekçe ortaya koyuyorlar.

   Ve Tehditvari diyoruz çünkü bunu sadece bize yapmıyorlar.

KİTABI TOPLATIRIZ TEHDİDİ

   Daha önce de Harun Çetin Hocaefendi’nin yazdığı ve Nureddin Yıldız’ın yanlış görüşlerini delilleriyle çürütüp Nureddin Yıldız’ın düşünce yapısını ortaya koyduğu kitabını da “toplatmakla” tehdit etmişler ancak birşey yapamamışlardı.

Kitabı BURADAN temin edebilirsiniz

HAKK DİNİN BATIL GÖRÜŞLERİNE CEVAP KİTABI

Aynı şekilde bu kitap da Nureddin Yıldız’ın söylem ve iddialarını deşifre edip cevap veren güzel bir çalışma. BURADAN temin edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

NEDEN KORKUYORSUNUZ?

   Nureddin Yıldız avukatlarına bu şekilde talimat mı veriyor yoksa avukatlar üzerlerine vazife alıp heryere bu şekilde ihtar çekip caydırmaya mı çalışıyorlar bilemiyoruz.

   Lakin, tenkitlerden korkulduğu çok aşikar.

   Eleştiriye tahammülsüzlük ortada.

   Soruyoruz:

   Şayet haklı bir dava güdüyorsanız neden tenkitlerden korkuyorsunuz? Yok, davanız batıl da bunun deşifre olacağını düşünüyorsanız neden batıl bir dava güdüyorsunuz?

   Batıl da olsa bir dava adamıysanız size yapılan tenkitleri ortadan kaldırmaya değil cevap vermeye gayret edersiniz. Fakat böyle bir durum gözükmüyor maalesef.

HÜSN-Ü ZANNIMIZ BİTMİŞTİR

   Diriliş Buluşmalarında vahdet adına konuşmasını yayınlayıp birlik beraberlik görüntüsünün altına imza atmak istemiştik.

   Fakat bu muamele durumun çok farklı olduğunu ortaya koyuyor.

   Biz bahse konu bu yazıyı sitemizden kaldırdık. Ama görüşlerini deşifre etmeye devam edeceğiz.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ