Abdülaziz Bayındır Pensilvanya’da Fethullah Gülen ile buluşup anlaşmış

    İslam’a dair ne varsa bozmaya çalışan ve son dönemde Ramazan huzurunu bozmak için imsak tartışması açan Süleymaniye Vakfı başkanı Abdülaziz Bayındır’ın Fethullah Gülen ile aynı mecliste buluştuğu, konuşma yaptığı ve talimatıyla yazıya döküldüğü Süleymaniye Vakfı’nın kendi sitesinde duruyor.

Dipnotta da şöyle açıklanmış:

Yazı burada yani kendi sitelerinde duruyor. Demek ki kaldırma ihtiyacı hissetmediler.

Fethullah Gülen ve Abdulaziz Bayındır’ın Anlaştığı Fıtrat Zemininde Diyalog

    Sayfayı kaldırırlarsa burdan görmek için tıklayın

   17, 25 Aralık sürecinin ardından Fetö ile bağlantısı olanlar belirlenirken 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra bile bu yazıyı sitelerinden açıkça ilan eden Abdülaziz Bayındır FETÖ’den ne zaman sorgulanacak?

   Ve işin ilginç tarafı kendileri taa Pensilvanya’da Fetö ile buluşuyorlar, taleplerini karşılıyorlar, bir diğeri (Mustafa İslamoğlu) “hocaefendinin ayakkabısını yetiştiremezsiniz” diyordu ama TV’den tarikat ve cemaatleri hedef gösterip suçluyorlar. Bu şekilde hedef saptırıp kendilerini gizliyorlar.

   Aldığı ikinci el telefonda bylock çıktı diye zindana atılan ve avukat masraflarına binlerce lira harcayan masumlar yerine kendini açıkça ortaya koyan, 15 Temmuz darbesinden sonra bile Fetö ile alakalı yayınlarını kaldırmayan bu zatları alsalar ya! 

www.ihvanlar.net


Hatırlarsınız Abdülaziz Bayındır Papa’ya da “hazret” diye hitap ediyordu. Sonraki savunmasında “Tevrat ve incile uyarlarsa zaten Kur’an’a uymuş olurlar” gibi zırva şeyler savuruyordu. Bunların da nereden kaynaklandığı belli oldu.

PAYLAŞ