israil kargaşadan istifade edip Filistinlilere idam yasası çıkarttı

   Ümmet Kudüs’ün Filistin’in başkenti olduğu konusunda mitingler düzenleyip tepkisini en üst seviyede verdi. Korsan israil yahudisi bekledi. Ümmet “evet hadlerini bildirdik” deyip rehavete kapıldığı anda korsan israil yahudisi Filistin’li Müslümanları tek tek idam etmenin kendilerince yolunu açan yasa tasarısı çıkarttı. Bu olaya verilen tepkiler ise çok cılız kaldı. Plan işlemiş, netice hasıl olmuştu.

   Çünkü yahudi her olumsuzluktan kendilerince olumlu bir sonuç çıkartmak için plan kurar. 15 Temmuz’da başarılı olamayınca tarikat ve cemaatleri zan altında bırakarak bunu fırsata çevirmek gibi.

İşte o haber:

Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısı korsan israilin sözde Parlamentosu‘nda (Knesset) yapılan ilk oylamada kabul edildi.

Knesset’in resmi internet sayfasında yer alan açıklamaya göre, söz konusu tasarı yapılan ilk oylamada 49’a karşı 52 oyla kabul edildi.

İdam tasarısını savunan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, idam cezasının “uç durumlarda adalet” anlamına geldiğini söyledi.

Batı Şeria’da bulunan yasa dışı Neve Tsuf (Halamiş) Yahudi yerleşim biriminde temmuz ayında düzenlenen ve üç Yahudi yerleşimcinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı hatırlatan Netanyahu, şunları kaydetti:

“Hayatımda çok şok edici şeyler görmüştüm ama yine de bu olay beni şok etti. İnsanların korkunç suçlar işlediği ve yaşamayı hak etmediği örnekler var. Yasayı böyle durumlar için değiştiriyoruz.”

BİZ DE GETİRELİM!

   Biz de şu idamı getirelim ve ne kadar hain, ajan, devlet düşmanı var ise hepsini asalım. Adamlar ülkelerini işgal ettikleri Filistin’lileri asmak için yasa çıkartmaya uğraşıyor biz kendi toprağımızı korumak için çıkartmıyoruz! Bu çelişki bir an önce giderilmelidir.

PAYLAŞ
Etiketler