Genetiği ile oynanmış tasarım bebek projesi

   Bir programda İnsanların genetiğinin değiştirilmesi ve tasarım bebekler üzerine bilim adamları tartışma yaptı. İçerisinde Emre Dorman denilen ilahiyatçı da onların anlattıklarını doğal ve olabilir buldu. Onlar da çok şaşırdı bir ilahiyatçının bu durumu doğal ve özgür karşılamasına.
   “Sadece Kur’an” edebiyatı yapan Emre Dorman’ın bu projeyi olumlu karşılamasına şaşırmadık. Çünkü birincisi Kur’an’dan haberleri yok, ikincisi ise zaten ifsad etmek onların yapısında var..
ŞEYTANIN ASKERLERİ
   Kur’an bize bu gibi projelerin kaynağının Şeytan olduğunu ifade ediyor:
 “ALLAH onu, şeytanı lânetlemiş; o da: şüphesiz onlara emredeceğim de ALLAH’ın yarattığını değiştirecekler, dedi. Kim ALLAH’ı bırakır da şeytanı dost edinirse elbette apaçık bir ziyana düşmüştür” (Nisâ Sûresi:118,119)
   Yeryüzünde nesli ve ekini ifsad etmeye çalışan bu şebeke hiç şüphe yok ki, Şeytan’dan emir almaktadır. Şeytanın askerleri bu görevi üstlenmektedir. Ve bu yapı hiç şüphesiz Siyonizm’dir.
   Şeytan, girdiği bu savaşı kazanmak, insanları Allah’a karşı kendi safında toplamak için elinden geleni yapıyor demek ki.
    Amerika Birleşik Devletleri’nin Harvard Üniversitesi’nde İnsanın yumurtasındaki genetiği ile oynayarak “sözde” genetik hastalıkların önüne geçmeyi planlıyorlarmış.
   Tamam da bu hastalıkları “ilaç sektörünü işletmek için” insanlar arasında yayan da aynı takım. (Hatırlayın Ebola virüsü çıkmadan 5 yıl önce Amerika tüm dünyada Ebola aşısının patentini almıştı)
   Siz ancak aklını kiraya verenleri aldatabilirsiniz.
   Bu projenin amacı Allah’ın yaratışına kendince müdahale etmektir. (Başka ne sebepler var ileride ortaya çıkar)
   Bu proje Şeytan’ın meydan okumasıdır. Bu projeyi gerçekleştirenler Şeytan’ın askerleri, projeye destek veren kim olursa olsun Şeytan’ın safında yer alan kimselerdir.
 www.ihvanlar.net

PAYLAŞ