Atv neden kaldırmıyor rezil evlilik programını?

   Evlilik programlarına RTÜK’ün kestiği ceza konuşuluyor. Haber şöyle
   Üst Kurul, evlilik programlarından Kanal D’de yayınlanan “Kısmetse Olur”, Star TV’de yayınlanan “Zuhal Topal’la” , Show TV’de yayınlanan “Evleneceksen Gel”, ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” ve Flash TV’deki “Dest-i İzdivaç”taki ihlaller nedeniyle kanallara bu kez müeyyideleri yüzde 2 olan üst sınırdan para cezası verdi.
Şöyle bir durum var, bu kanallardan Kanal D zaten din düşmanı, Star Tv’nin ne olduğu belli değil, Flash Tv deseniz gece gündüz oyun..
Peki ya ATV?
   Atv kanalı elbette maneviyata önem veren bir kanal değil. Ancak biz aleyhine bir haber yaptığımız zaman hemen “şöyle iyi kanal, böyle hükumete yakın kanal, siz ne yapmak istiyorsunuz, diğer kanallar dururken neden hedef seçiyorsunuz?” diye yaygara koparıyorlar.
O halde!
   Medem, ATV çok milli bir kanal, manevi değerlere önem vermiyorsa da milli değerlere sahip çıkıyor(!) o halde milli değerlerimizi mahveden şu kokuşmuş kadın programlarını kaldırsın!
Haydi yapsın…
Ama yapamaz…
Neden?
Reyting kavgası…
   Şimdi o kaldırırsa diğerleri reyting yapar, reklam kapar… ATV geri kalır…
   Evet, o çok savunduğunuz kanal milli değerler yerine malesef çıkarlarını düşünmekte.
   Evlenmenin olmadığı evlenme programları milli ve manevi değerleri katletmeye devam ediyor ancak gerek yetkililer gerekse elinde imkanı olanlar izliyor..
Maalesef izliyor…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler