Nankör Köpek Netenyahu Yahudisinin Osmanlı düşmanlığı

'Ülkemizi Osmanlılardan kurtardığınız için size borçluyuz'    Fare gibi kaçışıyrlardı. Tüm dünya ülkelerinden sürgün edilmiş, sefil bir haldeydiler. Yahudiler… Osmanlı şefkatli kucağını açtı da insan gibi yaşamayı öğretti.
BURADAN BAKABİLİRSİNİZ
   Ama bu nankör köpekler kıymet bilmez ki! Bu İt soyları peygamberleri de katletmedi mi? Onlara da ihanet etmedi mi? Musa a.s’ın daha yanlarından ayrılalı bir kaç hafta olmasına rağmen hemen buzağıya tapınmaya başlamadılar mı?
   Hain köpek sürüsü şimdi de kalkmış Osmanlı’dan kurtuluşu kutluyor. O da nereyi? Tapusu bizim elimizde olan FİLİSTİN’İ…
   Bu köpeklere acımayacaksın… Belediyeye haber verip icabına baktıracaksın 🙂
İŞTE O HABER
 İsrail Başbakanı Netanyahu, “(Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull’a hitaben) “Ülkemizi (Filistin’i) Osmanlılardan kurtardığınız için size borçluyuz. Bu büyük bir olaydı.” dedi.

   İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull’a hitaben, “Ülkemizi (Filistin’i) Osmanlılardan kurtardığınız için size borçluyuz.” dedi.

   İsrail Başbakanlık ofisinden yapılan yazılı açıklamada, New York’ta geçtiğimiz çarşamba günü Avustralya Başbakanı Turnbull’la bir araya gelen Netanyahu’nun, “Avustralya askerlerinin yaptıklarından dolayı ve ülkemizi (Filistin’i) Osmanlılardan kurtardığınız için size borçluyuz. Bu büyük bir olaydı. Sanırım tarihteki son süvari saldırısı buydu.” ifadelerini kullandığı bildirildi.

   Açıklamada Turnbull’un da kendisini İsrail’e davet eden Netanyahu’ya karşılık olarak “Evet bu doğru. Son süvari saldırısı Birüsseba’da gerçekleşti. Burayı ziyaret edeceğim.” dediği belirtildi.

PAYLAŞ
Etiketler