Mısır'ın ve Pakistan'ın Fethullah Gülen'i – Siyonizmin oyunu hep aynı

   Fatih Erbakan katıldığı bir tv programında çok önemli bir konuyu kamuoyu ile paylaştı. Siyonizmin İslam ülkelerinde hep aynı oyunu oynadığını gözler önüne serdi. İşte konuşmasından o bölüm:
“PAKİSTAN VE MISIR’IN DA FETULLAH GÜLEN’İ VAR”
   Pakistan’ın da bir Fetullah Gülen’i var. Pakistanlı imam, Muhammed Tahir. O da aynı Gülen’in yaptığı gibi dinler arası diyalog faaliyetini sürdürüyor. Pakistan dışında kolejler kurmuş, o da Kanada’da yaşıyor. O da dönemiyor. İpliği pazara çıkmış. Aynı kolej ve okul örgütlenmesi. Ve dinler arası diyalog faaliyeti.
   Bir diğer örnek Mısır’ın Fethullah Gülen’i. O da Şeyh Muhammed Tayyip diye bir imam. Bu da Mısır patriği ile ve Papa ile bir hamle başlatıyor. Üç dört ay önce Papa ile görüşme başlatıyor. Ve Almanya Federal Parlamentosunda konuşma yapmak üzere davet ediliyor, barış elçisi olarak takdim ediliyor. Burada Almanya’nın tutumu da manidar. Orada bir mitingde Cumhurbaşkanı’nın konuşmasına izin vermeyen Almanya Hükümeti, Mısır’ın Fetullah’ı için Federal Parlamentosunun kürsüsünü tahsis ediyor.
MÜSLÜMAN FERASETLİ OLACAK
   Bu deşifreler çok önemli. Siyonist dış güçler İslam ülkelerinde hep aynı oyunu oynuyor. Müslüman uyanık olacak. Kur’an ve Sünnete muhalif olan ve sonradan türeyen oluşumları reddedecek. Kafirlerin oyuncağı olmayacak…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ