Karanlık Oda Tv'ye İsrail'in verdiği yeni görev

odatv   Darbe sürecinde Atm’lere koşup marketleri talan eden Oda Tv zihniyeti şimdi de İsrail’den aldığı yeni görevi ifa etmeye çalışıyor…
FETULLAHI TEK CEMAAT OLARAK GÖSTERİYORLARDI
   Oda Tv zihniyetinin daha önceki görevi Fethullah ve taraftarlarını Türkiye’de tek cemaat olarak göstermek ve bu sayede Müslümanların Fetö’yü sahiplenmesini sağlamak, Fetö’ye yönelişi artırmaktı.
   O dönem haber başlıklarını araştırın “cemaat şöyle yaptı” – “cemaat böyle yaptı” diye cemaat denince zihinlere otomatikman Fetö’nün gelmesi isteniyordu.
   Bunun 1. sebebi Fetö’ye yönelişi sağlamaktı
   Yani sanki Fetö çok Müslümanmış, İslamı temsil ediyormuş ve Şeriatçıymış gibi saldırıyorlardı. Müslümanlar da bu kemalistlerin saldırısına karşı Fetö’yü savunuyordu.
   Bu vazifeleri son zamanlara kadar devam etti. Ta ki, Fetö kendi kazdığı kuyuya düşene kadar.
  2. sebebi ise bu günlere hazırlıktı. “cemaat” dedikleri yapının gerçek yüzleri ortaya çıkınca “cemaat” ifadesinden yola çıkarak bütün tarikatlara ve cemaatlere saldıracaklardı. (Bu gün olduğu gibi)
YENİ GÖREV: İRANCILIK
   Oda Tv’nin yeni görevi İran’ın menfaatleri doğrultusunda çalışmak olacak. Üstlendiği misyon cemaat, şeriat, tarikat kavramları üzerinden Müslümanlara saldırmak ve hedef şaşırtmak.
   Çünkü ilk defa bizim gündeme getirdiğimiz İran kadrolaşması artık gizlenemeyen bir gerçek olarak önümüzde duruyor.
   Oda Tv ve benzeri maşalar hedef saptırarak İran kadrolaşmasının arka planda kalmasını sağlayacak.
   Mesela “cemaat savaşları” başlığı ile İrancıları da “cemaat” olarak lanse edip meşrulaştırıp asıl kadrolaşanları değil de Cübbeli hoca gibi kendi işinde olanları hedef gösterecek.
   Böylelikle hem İrancıları “cemaat” olarak meşrulaştıracak hem de hedef şaşırtarak İrancı kadrolaşmanın önünü açacak…
HER DÖNEMDE AYRI BİR GÖREV
   Daha önceleri bunlar kadrolardaydı ve kısmen temizlendiler. Çünkü artık işe yaramıyorlardı. Hantallaşmış, dağılmış kendi başına buyruk bir oluşum haline gelmişlerdi. Dağıtıldılar fakat görevleri daha bitmedi.
   Şimdi artık hariçten gazel okuyorlar.
   Ellerinden gelen sadece yönlendirmek olduğu için de yanlış yönlendirme görevi kendilerine verildi. Bu görevi hakkıyla ifa etmeye çalışıyorlar.
HALK UYANDI ARTIK, DAĞILIN!
   Koyun olarak gördüğünüz ve her fırsatta hakaret ettiğiniz millet sizi çok iyi biliyor artık. Bu basit numaralarınız da tutmuyor ve tutmayacak.
   Dış güçlere bağlı olup belirli bir yerden emir aldığınızı (biraderlerinizi) cümle alem biliyor. 90 sene dayanabildiniz, sallanıyorsunuz, yakılacaksınız…
   Allah’ın nurunu tamamlamasına da dedeleriniz gibi siz de engel olamayacaksınız…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ