Cemaat ve tarikatlara dil uzatan kemalist solcular HOŞT

   Bir darbe teşebbüsü yaşadık. Bu kalkışmada halk üçe ayrılmıştı.

  1. Gurup: Haberi aldıktan sonra canı pahasına tanklara ve silahlara gövdesini siper eden, bu vatanı cuntacı çapulculara bırakmayız diyen, günlerce meydanlarda sabahlayan vatansever Müslüman halk.
  2.  Gurup: Hükumetin devrilmesinden yana olup acaba ne olacak diye bekleyen solcu kemalist kesim.
  3. Darbeyi destekleyen ve organizenin içinde olan hain kesim.

   Şimdi bu üç guruptan 2. si olan laik kemalist gurup kalkmış darbe vesilesiyle Fetö’yü bahane ederek cemaat ve tarikatlara dil uzatıyor, hepsini aynı kefeye koyuyorlar. İslam’a, cemaat ve tarikatlara olan kinlerini Yahudi uşakları alçakları bahane ederek kusuyorlar.
   Bunların hepsine HOŞŞT diyoruz.
SİZ PİJAMA İLE HABER TAKİP EDERKEN
   Si karanlık “oda“larınızda darbe “sözcü“lüğü yapıp “hadi bakalım” deyip bir yandan hükumetin devrilmesini ve en azından Erdoğan’ın etkisiz hale getirilmesini beklerken bizler tarikat ve cemaatler olarak meydanlara indik. Tankların karşısında, askerlerin namlusunun önünde “vatan müdafaası” adına bir duruş sergiledik. Şehitlerimiz ve gazilerimiz var.

   Amerika CIA neden paralelleri kullandı? Çünkü sizin ipiniz de bir zamanlar onların elindeydi. Sizleri de onlar kadrolaştırmıştı. Sizlerin ipini paraleli kullanarak çekti. Şimdi paraleli kullandı.
   Bir zamanlar da sizi kullanmıştı…
   Ey kemalist laik geçinen tayfa!
   Biz sizi iyi biliriz… Aynı yerden emir aldığınızı da…
BAŞKA KÖYDE HAVLAYIN
   Artık devriniz kapandı, kaçış yolunuz yok. Bakın darbeler de işe yaramıyor artık. Seçimle de başa gelemiyorsunuz. En iyisi mi gidin başka köyde havlayın. Amerika tüm hainlere kucağını açmış bekliyor. Avrupa da ha keza. Beğenin bir yer, destek veren çok olur.
VATAN MİLLET EDEBİYATI YAPMAYIN
   Ve kalkıp da bize “vatan millet” edebiyatı yapmayın. Vatan millet edebiyatını biz sahada gösterdik. Sahada hep biz olduk. Can verdik, gazi düştük.
   Sizler menfaat dünyasının elemanları olduğunuz için hiçbir zaman bunu anlayamayacaksınız.
   Ve…
   Bizleri hiçbir zaman yok edemeyeceğinizi de anlayamacaksınız…
   Daha önce de dediğimiz gibi “cefasını biz çekeriz” kaymağını ise siz yersiniz. Ahirette yiyeceğiniz daha farklı bir şey tabi.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ