Şia kadrolaşması uyarımız rekor kırdı İsyanoğlu taraftarları çıldırdı

   Tasfiye edilen kadroların kimler tarafından doldurulacağı hakkında uyarılar yapmış ve Şia kanalı müdürünün başbakan danışmanı olduğunu duyurmuştuk. Verdiğimiz bilgiler çok paylaşılmakla birlikte bir çok hocaefendinin ve kurumun gündemi oldu.
    Uyarılarımızdan sonra Müslümanlar İsyanoğlu’nun melanetlerini Facebook’tan paylaşarak “ikinci Fetö’ye hayır” kampanyaları başlattı.
   Sitemiz hayırlara vesile oluyor Elhamdülillah… 
İSYANOĞLU TARAFTARLARI ÇILDIRIYOR
   Uydurdukları din ve Kur’an’ı istismar ederek kurmaya çalıştıkları saltanat deşifre oldukça kuduruyorlar ve öfkeleri maskelerini düşürüyor, insanlıktan nasıl çıktıklarına şahit oluyorsunuz.
   İpe sapa gelmez hakaretler, Efendi Hazretlerine dil uzatmalar, bir insanın insan olması sebebiyle başına gelebilecek rahatsızlıklarıyla alay etmeler, kin kusmalar….
   Sanki hakaret ederek o mubareğin derecesini düşürecek? Kendi ahlaksızlığını ortaya koyuyor haberi yok…
   Biz bu vesileyle İsyanoğlu tayfasının ne kadar alçalabildiğine, sıkıştıkları zaman her türlü seviyesizliğe başvurabileceklerine bu bağlamda FETÖ ile bir çok ortak yönlerinni olduğuna kanaat getirdik.
   Bir de takıyyeleri var ki sormayın.
   “siz neden isyanoğluna saldırıyorsunuz” diye ateşli ateşli saldırıyor ağzının payını alınca “isyanoğlu da yanlış yolda” deyip kıvırıyor.
UĞRAŞIYORUZ, UĞRAŞACAĞIZ…
   Ehli Sünnet ile yoğrulmuş bu topraklarda Amerika projesi dinler arası diyalog nasıl çöktüyse bunların uydurdukları çürük din de çökecek.
   Siz bu davanın neresindesiniz? Önemli olan bu…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler