Korku neler yaptırıyor insana – Kuytul ve İsyanoğlu

  İSYANOĞLU İLE BAŞLAYALIM
   Fetö’nün dinler arası diyalog faaliyeti yaptığı günlerde bizler eleştirirken İsyanoğlu “hocaefendi’nin ayakkabısını yetiştirin de göreyim” diyerek Feto’ya övgüler yağdırıyordu. Videosu var. (Youtube’dan kaldırtma telaşına düşmüşler)
   Darbe teşebbüsü sıralarında İsyanoğlu canlı bağlandığı tv kanalında, dışarıda darbeye karşı direnenlere “sürü” diye hakaret ediyordu. 
   Sonrasında internet ortamında darbe seviciliği yayılınca alelacele soluğu Taksim meydanında aldı. Mesele vatan müdafaası değildi, darbeye karşıymış gibi gözükmekti. Çünkü darbe gerçekleşmiş olsaydı darbecilere yalakalık yapıp kurdukları düzeni devam ettirmiş olacaklardı. Şimdi ise hükumete yaranma ve kadroları işgal etme vakti. Ayrıca “paçayı kurtarma” vakti. Çünkü OHAL ilan edildiğinden beri kemalist gazeteler bile gayet edepli bir üslup kullanıyor.
KUYTUL BAYRAĞA SARILDI
   Alparslan Kuytul ve cemaati Türk bayrağına son derece karşı olan bir oluşumdur. Onlara göre bu bayrak tağuti sistemi sembolize eder ve ne evde ne arabada taşımak, saygı göstermek caiz değildir.
   Gel gör ki, OHAL çıktı… Bayrağı kapan meydana çıkmış… Niye?
  Vatan sevdası mı? Hayır…
   Maksat paçayı kurtarmak. Nitekim Hatay’da gözaltına alındığı haberini okumuşsunuzdur.
   Bayrağa sarılmak da işe yaramadı desenize?
VATAN MİLLET İÇİN GECELERİMİZ GÜNDÜZ OLDU
   Onlar paçayı kurtarma derdine düşmüşken bizler bu vatan için gecemizi gündüze kattık. İlk geceden itibaren meydanları boş bırakmadık. Ve bırakmayacağız.
   Ancak vatan millet değil de kendi çıkarını düşünenleri görün ey millet, ey Müslümanlar.
   Bunlarla bir davaya baş koyulmaz, bir yere varılmaz.
   İsyanoğlu gibi dinini İran’a satan bir adam yarın sizi de satar.
   Kuytul gibi sıkışınca bayrağa sarılanlar kimbilir sıkıştıkça nelere sarılıyordur siz farkında olmadan.
   Ehli Sünnet… Ehli Sünnet… Büyük cemaat, büyük topluluk. karış kadar ayrılan sapıtır, yolunu kaybeder… İşte Fetö, işte isyanoğlu ve diğerlerinde görüldüğü gibi…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler