Demokrasi için değil ALLAH İÇİN ayaklandık

Bir darbe girişiminde bulunuldu, kaos çıkartıldı ve yönetime el konulması hedeflendi. Halkımız, hocalarımız, alimlerimiz, gencinden yaşlısına milletimiz bu darbe kalkışmasına karşı çıktı.
Büyük hocalarımız bile geceyi dışarıda geçirdi.

BİZ NEDEN KARŞI ÇIKTIK?
   Şuanda Türkiye’de bir yönetim var ve bu yönetimin başındaki zatlar Müslüman insanlardır. Belki beklediğimiz o müthiş açılımları yapamıyorlar ama en azından Müslümanların ve faaliyetlerinin zarar görmesine de engel oluyorlar. Şuan binlerce talebe Allah’ın kelamını öğrenip Resulün sünnetini yaşayıp yaşatma yolunda rahatça faaliyet gösterebiliyor.
   Darbe yapıldığı zaman ilk olarak ülkenin ekonomisine büyük bir zarar verileceği gibi, İslami hareketlere de büyük darbe indirileceği kesindir.
   Bu teşebbüsü FETÖ örgütünün yaptığı düşünülürse muvaffak oldukları takdirde İslami kesimlere nasıl zulmedeceklerini siz düşünebilirsiniz.
    Bizler işte bu sebeple yani sırf Allah’ın dinine, din yolunda uğraş verenlerin hizmetlerine, Müslümanların hürriyetine zarar gelmesin gibi sebeplerle bu darbe teşebbüsünün önünde durduk. Halk ile beraber meydanlardaydık.
DEMOKRASİ ÖN PLANA ÇIKARTILMAMALI
   O gece şehid olan kardeşlerimiz var. Onlar Allah için meydandaydılar. Birileri kalkıp bu kardeşlere “demokrasi şehidi” derse, halk demokrasi için mücadele etti derse biz ona “çüş” diyebiliriz.
   Biz demokrasi için değil Allah için çıktık meydana. Biz Allah için can veririz demokrasi için değil.
   Dolayısıyla yetkililer bulundukları mevki itibariyle böyle açıklamalar yapsa da medyadan istirhamımız demokrasiyi değil İslami kazanımların, hürriyet ve özgürlüklerin ön plana çıkartılmasıdır.
   Demokrasi için değil Allah için her zaman meydanlarda olur halkımız. Bunu demokrasiye mal etmek bu halka yapılacak en büyük haksızlık olacaktır.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ