FM TV hakkında uyarı

   Bildiğiniz gibi Mamhud Efendi hazretlerimizin daha önceleri huzurdan uzaklaştırdığı Masum Bayraktar “İsmailağa” adında bir Tv kanalı açacakken İsmailağa Vakfı’nın müdahalesi sayesinde “İsmailağa” adıyla kanal açamamıştı. Bunun üzerine kanalın ismini Fatih Medreslerinden kısaltma “FM TV” olarak değiştirerek kanallarını kurdular.
   Cübbeli Hocaefendi, İsmailağa vakfı bu konuda açıklamalar yaparak bu kişilerin Mahmud Efendi hazretleri ile alakasının olmadığını beyan ettiler.
   Bizler de bazı kardeşlerimizin isteği üzerine bu uyarıyı yapmayı uygun gördük.
  Sarıkları olabilir, cübbeleri olabilir. Bu sizi aldatmasın. Efendi hazretlerimiz onların kursunda hocalık yapılmasını bile istemediğine göre dikkat edilmesi gerekiyor.
   Efendi hazretlerimizin emrinin hikmetini biz gördük belki sizler de yakın bir zamanda görürsünüz.
   (Geçtiğimiz günlerde Efendi hazretlerini sözde övmek için saçma sapan ifadelerle tarikat düşmanlarının eline koz verdiklerine şahit olmuşsunuzdur)
   Hatta işte buraya yazıyoruz, yakında sarıklı cübbeli sunucunun karşısına kapalı veya açık bayan çıkartırlarsa ve hatta kadın erkek karışık program yapılmaya başlanırsa şaşırmayın. Sünnetin itibarını sarsacak hareketler görürseniz yine şaşırmayın.
   İhvanlar.net söylemişti dersiniz…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ