Peygamberimiz kabir azabı var diyor Mehmet okuyan yok diyor

  Ümmete, Müslümanlara din adına konuşup “kabir azabını inkardan başka” verecek bir şeyi olmayan Mehmet Okuyan, yine derdi reyting olan açık saçık boyalı bir mankenle katıldığı programda dini konulardan bahsettiler.
   Heybesinde faziletli ameller yok, ahlaki kriterler yok, iman itikat zaten yok. Ne var heybesinde?
   İnkar…
   Allahu Teala devamlı surette peygamberimize, peygamberimizin yoluna, Peygamberimizin hükümlerine, Peygamberimizle gelen dine yönlendirdikçe bunlar kendilerine, kendi yollarına, kendi hükümlerine, kendi uydurdukları dine yani tam tersi istikamete gidiyorlar.
   Bir bakıyorsunuz Peygamberimiz: Kabir azabı vardır diyor.
   Mehmet Okuyan bu dini getiren kendisiymiş, vahiy Cebrail ile kendisine inmiş gibi yoktur diyor.
   Biz kainatın Efendisine mi inanacağız, sana mı?
   Peygamberimizin var dediğine yok demek de ne oluyor? Sen kimsin ki Allah’ın verdiği tam yetkiyle dini bizlere öğreten Peygamberin sözünü çiğniyorsun ve kendi kafandan din uyduruyorsun?
ÜMMETİN UYANIŞ VAKTİ
   Onlar uydursun dursun. Ümmette bir uyanış var Elhamdülillah. Ama daha çok çalışmalı bunların ipliğini pazara çıkarmalıyız. Bütün platformları kullanarak Peygamberimize karşı bayrak açıp din uyduranları deşifre etmeliyiz.
   Kitapları yakılıyor, kanalları değiştiriliyor. Bu konuda çok olumlu bilgiler alıyoruz Elhamdülillah. Şayet biz Peygamberimizle indirilen dinin yolunda saf tutarak gayret edersek din uyduranlar bu ülkede barınamayacaklar…
www.ihvanlar.net
-KABİR AZABI HAKKINDA YAZILAR
-DİĞER MEHMET OKUYAN YAZILARI
 

PAYLAŞ