Modaya Çarşaf ile meydan okuyun

Değerli kardeşlerimiz, geçen günlerde Haydarpaşa Garı’nda “İslam modası” adı altında tesettürsüz bir defile oldu. Bu defileye bazı guruplar ve medya organları tepki gösterdiler. Allahu Teala razı olsun.
Ancak dikkat çekmek istediğimiz bir husus var.
   Tekbir gibi giyim markaları tesettürü yozlaştırma işinde başı çekerken yıllardır da tesettür defileleri yaptığı halde kimse çıkıp da tek kelime söylemiş değil.
   Aynı şekilde tesettür modası adı altında faaliyet gösteren bir çok kuruluş var. Ve bunlara da kimse ses çıkarmıyor.
   Buna mukabil İslami gençlikte “tesettür modasına hayır” “tesettür yozlaştırılamaz” “tesettür tarz değil farzdır” gibi bir çıkış görülüyor.
   Lakin ne yazıktır ki tesettürün yozlaştırılmasına karşı çıkarken bile yozlaştırdıkları bir tesettür anlayışı içerisine girmişler.
   Tesettürü “siyah” giyinmekten ibaret zannediyorlar. Üzerine yine tesettür modasının bir icadı olup ne olduğu tam belli olmayan siyah kıyafeti sarıp, alınmış kaşların altına boya sürerek, yalın ayak çıktığı sokakta “tesettürün” yozlaştırıldığından şikayetleniyor.
   O halde bir sorun var!
   Sorun, teşekkül eden İslami gençlik “tesettürün” ne olduğunu bilmiyor olmasıdır. Tesettür tarz değil farz derken aslında kendisinin de bir tarz içinde olduğunun farkında değil.
MODAYA MEYDAN OKUYAN NEBEVÎ TESETTÜR= ÇARŞAF
   Şayet modaya, kafirlere, zalimlere, şehvetpereslere, kapitalizme meydan okuyacaksak buyrun, sizi çarşaf giymeye davet ediyoruz.
   Çarşaf, gavur icadı modanın tüm dayatmasına, kapitalist sistemin sömürüsüne meydan okumaktır
      Rabbimiz kadının topuğunu bile kalbinde maraz olan adama fırsat vermemesi için tıkırdatmasını yasaklamışken, vücut hatlarının belli olmasına razı olur mu?
   Aldığın telefonun başına bir şey gelmesin diye en güzel kılıfların içine sokuyorsun ya, çarşaf da bu fitne zamanda Müslüman kadının en korunaklı sığınağıdır.
   O bir kaledir ki, içine giren selamet bulur.
www.ihvanlar.net
İLGİLİ YAZI

PAYLAŞ