Paralel, Mason ve Kemalist iş birliği

   Bakın nasıl da saman altından yürüttükleri su açığa çıkıverdi. Danışıklı döğüş yapanlar kol kola giriverdi.
   Biz sizleri yıllar önce uyardığımız bir konuda da haklı çıktık.
   Hatırlarsanız paralel cemaat deşifre edilmeyip ülkenin kaymağını yediği vakitler bu Doğan ve Kemalist (ve solcu) medya tarafından “şeriatçılıkla” itham ediliyor, İslami tek cemaatmiş gibi hedefe koyuluyor ve dertleri “İslammış” gibi bir algı oluşturularak Müslümanlar bu cemaate yönlendiriliyor ve ayrıca Müslümanlar da sırf kafirler saldırıyor diye bu cemaati savunuyordu.
   Burayı iyi anlayın.
   Mason ve kemalist medya bu paralelleri “İslam” ile özdeşleştiriyordu. Yani İslami cemaat bir tek bunlardı, bunlar İslama hizmet ediyorlardı, Şeriatı getirmeye çalışıyorlardı, Şeriat istiyorlardı, devlete İslamı getirmek için sızıyorlardı vs…
   Mason kemalistler saldırıyormuş gibi görünerek Müslümanları bu cemaate yönlendiriyorlardı. Yardımlar, bağışlar, talebeler ve iştirakler de dolayısıyla artıyordu.
MEĞER AYNI YOLDALARMIŞ!
   Bu oyun oynanırken bizim şüphelerimiz artmıştı. Neden? E bakıyoruz söylenilen ile bunların alakası yok! Kur’an-ı Kerim ellerinde ama yaşantılarına inmiyor, İslam nizamı istemiyorlar, diğer dinleri hak görüp müntesiplerini cennete sokuyorlar, okuyup bir yerle gelmek için her türlü tavizi veriyorlar vs..
   Sizleri devamlı uyarıyorduk hatta bu konuyu da gündeme getiriyorduk ve lakin bir çoğunuz bize hak vermemekle birlikte “hainlikle” bile suçlanıyorduk.
   Sonra anladınız ki, bunların hepsi aynı yere hizmet ediyormuş!
   Yardım paraları Amerika’ya aktarılırken Koç için Afrika ülkelerinde iş bağlanıyormuş.
   Bakıyorsunuz “kutlu bir ittifak” içerisine girmişler. Gazetelerinde “anlaşmışcasına” aynı başlıklar atılıyor, demeçler “bir yerden çıkıyormuşcasına” ortak oluyor.
YALAN HABERLE İŞ YAPIYORLAR
   Düşmanlıkları artık kendilerini o kadar küçülttü ki Kemalistlerle, solcularla, PKK’lılarla, Masonlarla aynı istikamette gittikleri, aynı niyeti taşıdıkları, aynı yolda yürüdükleri yetmiyormuş gibi yaptıkları haberler “haber” olmaktan çıkıp “uydurma” statüsüne girdi. Ve artık her haberlerine bir ünlem iki tane de soru işaretiyle bakılıyor.
   Hatta artık şu ayeti bize hatırlatıyorlar:
   “Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın” (Hucurat 6)
   Bazı saf mı yoksa ahmak mı olduğu bilinmeyen “sözde dava adamı” insanlar da bu uydurukcuların haberlerini paylaşıyor. Derdi artık particilik olmuş davayı unutmuş insanlar sırf muhalefet olsun diye bu fasıklarn haberine sarılıyor. Peki buna ne diyeceğiz?
   Şuurlu olun Müslümanlar! Şuurlu olalım. Olur ya, bir şeye düşman olabilirsiniz ama düşmanlığınız sizi adaletten ayırmayacağı gibi sizi fasıkların haberlerine de sarıltmasın.
   Kemalistin, solcunun ve İslama ihanet edenlerin haberinden, makalesinden Müslümanlara fayda gelmez.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler