Tarihteki lezbiyen ve ibnelerinin acı sonu

Ah şu insanoğlu kendi tabiatını bozar ve bunu pazarlar. Tarihten de hiç ibret almaz. Kendisine verilen küçücük bir irade vardır o sınırsız özgür olduğunu zanneder.
Uzunca bir ipe bağlı hayvan gibi. Boğazındaki ipi farketmeyen önündeki otları yiye yiye ilerler. Yedikçe daha ileridekine göz diker. Zanneder ki bütün mera kendisinindir. Taki bağlı olduğu ip boğazına takılana kadar. İp boğazını sıkıp daha ileri gidemeyince anlar ki: “ben bağlıymışım”
Evet, bağlısın. Ey Allah’a meydan okuyan aciz, zavallı! Bir hücrene bile hükmedemiyorsun, bir an sonra başına ne gelecek bilmiyorsun, kalkmış Allah’a kafa tutuyorsun.
Her an adım adım yaklaştığın “ölüme” bir çare bulamamışken kendini özgür ve hür zannediyorsun.
Peki, akıbetin ne biliyor musun?
VELEV Kİ CEHENNEME DÜŞTÜN!
Bildiğiniz gibi her Ramazan dünya Müslümanlarının huzurunu kaçırmak için çeşitli faaliyetler yapıyorlar. Bunlardan bir tanesi İsrail’in Gazze’yi bombalamayı adet haline getirmesiydi. Bu sene Elhamdülillah çok da cesaret edemediler. Suriye ve Irak’da taşeronlar vasıtasıyla huzur bozuyorlar. Ancak bu yeterli değil. Daha fazla İslam ve din düşmanlığına ihtiyaçları var. Bunu da teşkilatlandırdıkları ahlaksızlarla gerçekleştiriyorlar.
Adamlar sırf Ramazan ayında Müslümanların huzurunu bozmak amacıyla İngiltere ve İsrail menşeli organizasyonlar ile sokağa dökülüyorlar ve kendilerinin açıkça “ibne” vs. (insan olmayan türlerden) olduklarını söylüyor, soyunuyorlar, ahlaksızlık sergiliyorlar.
Bunlara akıbetlerini hatırlatmak istedik. Çünkü verilen mühleti bunlar “özgürlük”, verilen hayatı “hürriyet” olarak anlamışlar.
İşte sizin atalarınızın başına gelenler:

PAYLAŞ
Etiketler