Yasin Gündoğdu buna ne diyecek?

   Yasin Gündoğdu’nun paylaşımlarını daha önce sizlere aktarmıştık. Meşhur olduktan sonra kendisinin talebi üzerine “ehli sünnet hocaları takip etmesi” tavsiyesiyle o sayfayı kaldırmıştık.
   Yeni çekilen bir video var. Videoda Yasin Gündoğdu ile telefon görüşmesi yapılıyor. O da hakkındaki iddiaların yersiz olduğunu, bazı şeyleri yanlışlığını göstermek için paylaştığını ve kendisi hakkındaki yanlışlıkların da ihvanlar.net sayesinde yayıldığını böylece ihvanlar.net’in iftiraya kapı açtığını vs. söylüyor.
   Biz iftira mı ettik?
NE YAYINLAMIŞTIK
  Bu ve benzeri şeyleri biz kendimiz bulmadık, paylaşımlardan rahatsızlık duyan kendi takipçileri bize ulaştırdı. Ve biz de yayınladık. BAKALIM İFTİRA MI ETMİŞİZ?

 Bunu yanlışlığını göstermek için paylaşmış olabilir mi?
   Konuşulan mesele için “Hazreti İsa hakkındaki yanlış beklenti” diyor. Mehmet Okuyan için de “ağzına sağlık çok güzel ifade ediyor” diyor.
   Çok güzel ifade diyor dediği şey ne? İsa Aleyhisselam’ın nüzulünü inkar etmesi…
   Mehmet Okuyan o programda İsa Aleyhisselam’ın nüzulünü inkar ediyor. İŞTE O PROGRAM

   Mehmet Okuyan İsa aleyhisselam’ın nüzulunü inkar ediyor, o da kalkmış “ağzına sağlık ne güzel ifade ediyor” diyor. Biz bunu gündeme getirip “dikkat edin sizi yanlış yönlendirebilir” dediğimiz zaman iftira mı etmiş oluyoruz.
   Bunu biz kabul edemeyiz, biz delillerle meseleyi ortaya koyuyoruz. Hakaret etmeden dile getiriyoruz. Kendisi onu bunu eleştiriyorsa (ki eleştirebilir, normaldir) kendisi de eleştirilere açık olmalı, yanlışını kabul edebilmelidir.
   İsmailağa’ya bağlı Yavuz Sultan Selim Gençlik Derneğinde görevli Salih Diner de kendisi ile telefonda konuşmuş ve bu gerçeği tasdiklemiştir. Şöyle demiştir:
“Bu vatandaş ilim ehli değildir, normal bir cami imamı’dır. Ama kendisi anormaldir.
Kendisini memleketi Of’tan tanıyan bilen büyüklerimiz var.

Ben bizzat telefon görüşmemde sordum, Hz.İsa (as) inecek mi inmeyecek mi belli değil diyor. Halbuki bu mesele ehli sünnetin kıstaslarından dır. Ehli sünnet olan biri asla bu cevabı vermez.
Bu konudaki hadisleri sıhhatını inkar etmeden önce zaten hadislerin bile vahiy olmadığını, kesinlik ifade etmeyeceğini söylüyor.”
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ