Kur'an araştırmaları platformlarına dikkat

   İnternette ve özellikle Facebook’ta “Kur’an” adıyla Müslümanları aldatma ve zihinlerini bulandırma yöntemlerinde artış var. 
   “Kur’an araştırmaları gurubu” “Kur’an’daki din” ve benzeri başlıklarla açılan sayfalarda Kur’an-ı Kerim öne çıkartılıyor ancak amaç Kur’an’ı öğretmek veya sevdirmek değil.
   Kitabımız Kur’an burada Müslümanları çekebilmek için bir araç olarak kullanılıyor. Hedef öncelikle Müslümanları “hadis-i şeriflerden” uzaklaştırmak.
   Hadis inkarcısı olan bu takım Peygamberimizin sözlerine itibar etmiyor ama her ne hikmet ise tabi olduklarının hocalarının dini yorumlarına itibar ediyor.

 
CANER TASLAMAN VE ABDÜLAZİZ BAYINDIR
   Bu tarz sayfaların başını Abdülaziz Bayındır ve Caner Taslaman’ın ekibi çekiyor. Öyle saçma bir durum ki, Peygamberimizi dinde saf dışı bırakma gayreti içine girenler bu kişilerin ayet yorumlarını, fetvalarını, din yorumlarını seve seve takip edip yayınlıyorlar.
   Bu din Peygamberimize değil de bunlara inmiş, Allahu Teala “peygambere itaat edin” buyurmamış da bunlara itaat edin buyurmuş, Kur’an-ı Kerimi açıklama yetkisi Peygamberimize değil de bunlara verilmiş gibi hareket ediyorlar.
   Ve maalesef bunlara kanan, aldanan insanlar mevcut.
   Hiç mi akıl teraziniz yok, hiç mi ilim den nasibiniz yok ey insanlar! Bunlara nasıl itibar edersiniz. Peygamberimizi saf dışı bırakıp kendi din yorumunu “Kur’an araştırması” diye size yutturmalarına nasıl müsaade edersiniz?
   Azıcık düşünün, ölçün ve tartın…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ