12. sınıf ders kitabında Dinler arası diyalog skandalı

Okul kitaplarındaki skandallar zincirini sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Çok daha önce (Paralelcilerle ortak hareket edildiği zaman) ders kitaplarında Dinler Arası Diyalog serpiştirmelerini sizlere aktarmıştık. Zehri kısa kısa vermeye başlamışlardı.

   Şimdi ise resmen Papa’nın izniyle diyalog oyununu yapan Paralelcilerin açtığı yoldan gidildiği ve boyutlarının da genişletildiği görünüyor.
   Yani artık diyalogculara gerek kalmadan, Milli Eğitim Bakanlığı çocuklarımızı zehirlemeyi başarıyor.
   İşte size okul kitabından şok olacağınız örnekler. Örneklerde dinler arası diyaloğa ve dinler arasındaki ORTAK ÖZELLİKLERE vurgu yapılıyor ki bu da bildiğiniz gibi yine diyalogcuların çokça dillendirdiği bir şeydi. Hatta “amentüde ittifakımız var” diyen yahudi aşığı yazarları bile vardı. İşte o sakandallar:

HOŞGÖRÜ MASALLARI!
   Kaba bir tabir olacak ama Ulan adamlar senin dinini yok etmek için bu zamanın tüm imkanlarıyla haçlı savaşı başlatmış durumda, sana ve dinine diş biliyor, bir kaşık suda boğacak, sen ise “hoş görü masallarıyla” dinler arası ortak noktalardan bahsediyorsun.
UYARILAR DİKKATE ALINMIYOR
   Diyalogculara darbe vuruluyor diye “dinler arası diyalog” zırvasının bittiğini zannetmeyin. Görüldüğü gibi okul kitaplarında bu ihanetler halen daha mevcut.
   Yetkililer maalesef Müslümanların uyarılarını dikkate almıyor ve dikkat ettityseniz daha önce cılız ifadelerle konulan diyalog safsatası şimdi resimlerle desteklenerek allanıp pullanmış bir vaziyette konuluyor.
www.ihvanlar.net

 

PAYLAŞ