Angelina Jolie Müslüman yetimi acıdığı için mi evlat edinecek?

   Şubat ayı başlarında gündeme yansıyan bir haber var. Lağım akıtan Amerika filmlerinden halkımızın aşina olduğu Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt adındaki iki gavurun 2 yaşındaki Suriye’li yetim Musa’yı evlat edinecekleri söyleniyor. Önce haberi okuyalım sonra yorumlayalım ve bir skandala dikkat çekelim:
“Ünlü aktrist Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt’in 2 yaşındaki Suriye’li yetim Musa’yı evlat edinecekleri iddia edildi.  Jolie, Musa ile Birleşmiş Milletler’in mülteciler elçisi olarak Türkiye’deki mülteci kamplarını ziyareti sırasında karşılaşmış.Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, HatayAltınözü’ndeki bir sığınmacı kampındaki iki yaşındaki çocuğu evlat edineceği iddia edildi.
Woman’s Day sitesinin haberine göre, 2 yaşındaki Musa adlı Suriyeli çocuk , çiftin yedinci evladı olacak. Ünlü çiftin üçü evlatlık olmak üzere 6 çocukları bulunuyor.
Jolie’nin Musa ile tanışma hikayesinin şöyle olduğu iddia ediliyor.
Türkiye’deki mülteci kamplarını ziyareti sırasında Musa’nın hikayesini bir tercümandan dinler. Musa’nin başına gelenlerden çok duygulanan Jolie gözyaşlarını tutamaz. O sırada içeri giren Musa, Jolie’yi üzgün bir halde görünce onu tüm masumlugu ile kucaklar ve teselli etmeye çalışır. Angelina Jolie Musa’nin bir yetim olduğunu öğrenince onu evlat edinmeye karar verir.”
MÜSLÜMAN ÇOCUĞU ALIP NE YAPACAKLAR?
   Haber siteleri konuyu öyle bir allayıp pullamış ki, bu gavurlar sanki çok merhametliler de o yüzden Musa’yı evlat edinecekler.
   Hikaye çok hüzünlü ama uydurma olduğu aşikar. 2 yaşındaki bir çocuk nasıl olmuşta kadının “üzgün olduğunu” anlamış ve sarılarak teselli vermiş? Habere dram kılıfı bulunacak ya oluyor işte.
   Musa’yı evlat edinmenin ve bu haberleri çıkarmanın muhtemelen iki amacı var. Batıda yok olan yeni nesillerin oluşturduğu boşluğu bu şekilde yetim ve öksüzleri evlatlık edinme suretiyle doldurmaya bir teşvik.
   Ve bu sayede Müslümanlardan kalan yetim ve öksüzleri dinlerinden çevirerek “hıristiyan” olarak yetiştirmek suretiyle yine yok olan Hıristiyanlığı bu şekilde ihya etmek.
   Bu gavurların “hayrından” yani hayır gibi görünen hiçbir şeyinden hayır gelmez.
   Mutlaka bir hinlik var. Mutlaka bir adilik var.
   Hiçbir şey olmasa bile bir Müslüman çocuğun, Hıristiyan ya da ateist bir aileye evlat olarak verilmesinden daha büyük skandal olamaz.
   O çocuğun hayatının kararması demektir bu. Çünkü yetimhanede, mülteci kampında açlık ve sefalet içinde “Müslüman” olarak kalması bile bir ateist veya hıristiyan ailenin yanında kalıp onlar gibi olmasından kıyaslanamayacak derecede daha iyidir.
   Bu skandala izin verilmemelidir…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ