Diyanetin sitesinde diyalog belası

   Bir zamanlar paralellerin hararetle savunduğu ve uyguladığı, bu uğurda sapıklık derecesinde tavizler verdiği dinler arası diyalog belasına özellikle Ali Bardakoğlu döneminde Diyanet İşleri’de destek veriyordu. Mehmet Görmez göreve gelmesiyle dinler arası diyalog olmayacağını söyledi ve bunu reddetti. Ancak Diyanetin sitesinde diyalog belasının izlerine halen rastlanmaktadır. İşte onlardan bir örnek:
(Resmi büyütmek için üzerine tıkla)
   Diyor ki metinde: Allah, Hz. İbrahim’i insanlık için bir önder yapmıştır. Bu gün bile üç büyük ilahi dinin mensupları Hz. İbrahim’de birleşmekte her biri onu önder kabul etmektedir.

İBRAHİMÎ DİNLER SAFSATASI

   Sizlere daha önce İbrahimi dinler safsatasını deşifre etmiştik. BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ
   Yazıda da göreceğiniz üzere Allahu Teala Kuran-ı Keriminde yahudi ve hıristiyanların İbrahim Aleyhisselam ile alakalarının olmadığını, İbrahim Aleyhisselam’ın da onlardan beri olduğunu beyan etmektedir. 
   Diyanetin gibi bir kurumun sitesinde bunun göz ardı edilip birleşme unsuru olarak sunulması diyalog oyununa hizmetten başka bir şey değildir.
   Ayrıca bu gün tahrif edilmiş ve aslı kalmamış olan hıristiyanlık ve yahudiliğin “ilahi din” tabiri ile İslam ile yan yana anılması da yine bu oyuna hizmet amacı gütmektedir.

 DİYANET ETME HIYANET

   Diyanet İşleri Başkanlığının da bu konuda hassas olmasını ve kendi içinde İslam’ın aleyhine çalışanlara müsaade etmemesini istiyoruz.
  www.ihvanlar.net

PAYLAŞ