Tahammülsüz Samanyolu Tv Youtube hesabımıza saldırdı

   Geçtiğimiz günlerde İhsan Şenocak Hocaefendinin kendi videosunu “bize ait” diyerek Youtube’dan kaldırtan zihniyet bizim youtube hesabımıza da saldırdı.
(Daha öncede bir hesabımız Samanyolu tv, bir başka hesabımız da Fethullah Gülen’in şikayetleri sebebiyle kapatılmıştı…)
   “Hakkını helal et” adlı dizideki karakterin senaryo gereği söylediği şirk dolu “Dedim ki, İsa Peygamber de Allah’ın peygamberi, Muhammed de! İkisi de aynı Allah’ın emirlerini bize anlatıyorlar. İkisinin dediklerini de yapsam Allah razı olur, onlar da memnun olurlar. Pazar dualarına da gittim elimden geldiğince namazlarımı da kıldım. İçimi derin bir haz kaplıyordu” sözleri bir video arkasına yerleştirmiş sizlere diyaloğun ne boyutta uygulanmaya çalışıldığını, çift dinlilik skandalının nasıl da insanların zihinlerine kazılmaya çalışıldığını anlatmaya çalışıyorduk.
   Saman. Tv medya gurubu küçük videoaya bile tahammül edemeyip videoyu  Youtube’a şikayette bulunarak telif bahanesiyle kaldırttı ve hesabımızın sınırlanmasını sağladı.

BİR ÇOK HESABA SALDIRDI

   Haberimizin ardından helen e-mailler gösteriyor ki, Stv kendi dizilerinin yayınlanmasından korkarak temizliğe başlamış:

   Dinsizlik projelerini millete dizi yolu ile dayatırlarken iyi, biz bunları deşifre edince kötü oluyoruz. Bunların tahammülsüzlüğü yetmiyormuş gibi bir de avam takipçileri tarafından eleştiriliyoruz. 
   Yok neymiş biz Saman. Tv’yi deşifre edince fitne peşinde koşuyor oluyormuşuz, şimdi birlik beraberlik zamanıymış da biz bölücülük yapıyormuşuz!
   Bakın hele birlik beraberlikten bahsedenlere…
   Şu yukarıda verdiğimiz şirk dolu sözleri yiyip yutuyor ve hazmediyorsanız zaten sizin için yapacak çok birşey yok… Zokayı yutmuşsunuz.
   Yanlış yapıldığını kabul ediyorsanız daha niye orada duruyorsunuz?
   Gafilliğin bir anlamı yok, uyanın! Hakkın kapısına dayanın…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ