Işid TEHLİKESİ hakkında ihvanlar.net uyarmıştı

Sitemiz ihvanlar.netten sizleri maddi ve manevi bir çok tehlikeye karşı uyarmaya çalışıyoruz. Elhamdülillah bir çok tespitimizde de haklı çıkıyoruz. Sizleri IŞİD hakkında da aylar önce uyarmış ve bunların İslam ile uzaktan yakından alakalarının olmadığını, ingiliz coşturması Vehhabilik zihniyetinde olduklarını ve siyonizmin maşası olduklarını aktarmıştık..
1. YAZIYI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ
2. YAZIYI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ
   Yaşanan son olaylar bu teröristlerin ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne serdi. “İslam” bayrağı altına saklanan teröristlerin gözlerini “para” bürümüş durumda.
   Son aldığımız bazı bilgilere göre bu IŞİD içerisinde Amerika’nın Irak’tan çekmediği ajanların da mevcut olduğu yönünde. Hatta bir çok yerde kontrolün onlarda olduğu söyleniyor. Petrol yataklarını hedef almaları ve iyi eğitimli olmalarından kaynaklı olarak işgalde hızlı ilerlemeleri de bu söylentileri doğrular nitelikte.
   Neden olmasın ki?
   Amerika Irak’ta attığı her adımla eleştirilirken şimdi ajanları sayesinde İslam örtüsü altında, kullanıma hazır kandırılmış Müslümanlarla birlikte yapacağını yapabilir. Sunni Müslümanlar katledilir. Eleştiri yapılacağı zaman önümüze “Müslüman” görünümlü inanlar çıktığı için Müslümanlar eleştirilir ve lanetlenir. Terör ile “İslam” yan yana anılır. Amerika Irak’ta istediğini de elde etmiş olur. Amerika’nın ismini bile duymadan olacaklar olmuştur. Sıfır risk yani…
   Ya da Amerika, Işid’i bahane ederek Irak’ta etkinliğini arttırma yoluna gidebilir..
VEHHABİLİK “UR”DUR
   Vehhabilik İngilizlerin Suudi Arabistan’da ektiği ve Hazreti mehdi’ye kadar büyüyecek bir fitnenin tohumudur. Hedef Sunni İslamdır, Ehli Sünnettir. Dünyanın her yanında Arabistan’ın sponsorluğunda büyük bir tehdit haline gelmiştir. Hem Müslümanlar hem de insanlık adına…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ