Çocuğunuzu subliminal mesajla nasıl zehirliyorlar

   Sitemiz ihvanlar.net’ten bu konuda devamlı uyarılar yapıyor, çocuklarınızı televizyon karşısından almanızı ısrarla tavsiye ediyoruz.
   Size önemi anlaşılsın diye bu konuda bir kaç örnek gösterelim dedik. İşte çocukların zihinlerini “cinsel” yönden nasıl ele geçirdiklerine bir kaç misal…
   Çizgi filmde herşey saniyeler içerisinde gösterilir. Çoğu zaman göz fark etmez ancak beyin mesajı almıştır. Bakın çiçekler içerisine yerleştirilen “sex” yazısı nasıl görünüyor:

Adamın başına yerleştirilen çıplak kadın silüeti:

Çizgi film izlerken ilk bakışta farkedilemeyen ancak durdurulması halinde anlaşılan cinsel hal ve hareketlerden örnekler

Bunun yanında ailecek izlediğiniz pislik akan diziler de çocuklarınızı erken yaşta kadın erkek ilişkilerine yöneltiyor. Bu sebeple çocuklar kendilerine bir partner bulma zorunluluğu hissediyor. Büluğa eren çocuk ise bilinçaltı yönlendirmesi ile cinsel öğelere kayıtsız kalamıyor. Buna paralel olarak yeni neslin ahlakı ve maneviyatı da elinden alınıyor. Bunun neticesinde tacizler ve tecavüzler artıyor. Ahlaksız bir toplum oluşuyor.

25. KARE VİDEOLU ÖRNEKLAR İÇİN TIKLAYIN

PAYLAŞ