Katil Esad ve yamyam IŞİD el ele Suriye Müslümanlarını katlediyor

Suriye’de geçen ay ordu birliklerinin muhaliflere yönelik saldırısında, 2 bin 867 kişinin öldüğü bildirildi.
 
Suriye İnsan Hakları Örgütü’nden (SNHR) yapılan açıklamada, ordu birliklerinin muhaliflere yönelik saldırılarının devam ettiği belirtilerek, “Mart ayında, rejim güçlerinin, muhaliflerin yoğun olduğu bölgelerde, kara ve havadan düzenlediği saldırılar sonucunda, 266’u çocuk, 141’i kadın, 2 bin 867 kişi yaşamını yitirdi” denildi.
Söz konusu kişilerden 759’unun silahlı muhaliflerden olduğu aktarılan açıklamada, 176 kişinin de işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi.
Ölüm olaylarının örgüt tarafında video ve fotoğraflarla belgelendiği ifade edilen açıklamada, sayının yüksek olmasının “varil bombalı” saldırılardan kaynaklandığı kaydedildi. AA

VEHHABİ YAMYAM IŞİD MÜSLÜMANLARA SALDIRIYOR

   Bu arada, İngiliz coşturması, Suud kaynaklı Vehhabilerin oluşurduğu (El-Kaide’nin bile ‘bizden değildir’ dediği) IŞİD, Esed’e karşı mücadele eden Müslümanlara karşı savaşmaya devam ediyor. Müslümanların işini zorlaştırmakla kalmıyor, onlara zayiat vermeye çalışıyorlar.
   Vehhabi zihniyetin, her zaman Müslümanların aleyhine olduğunu ve nasıl yamyam terörist kişiler ortaya çıkardığını göstermesi açısından bu örnekler ikna edici bir tablo.
   İngilizlerin kurduğu Vehhabilik, kendi inançları dışındaki bir çok mezhebi tekfir etiği için kıbleye yönelen, Allah’ı bir bilip Peygamberine itaat eden Müslümanların kanını ve canını kendilerine helal görüyor. İşte yamyamlık, terörizm ve aynı zamanda maşalık burada başlıyor.
   İngiliz, Amerikan, İsrail gibi dış güçler, Müslümanları engellemek için böyle maşaları kullanıyor, onlara imkanlar sağlayarak “cihad” adı altında Müslümanlara karşı savaştırıyorlar.
   IŞİD denilen yamyam gurup da işte bunlardan bir tanesi..
   Suriye’de hem bu yamyamlara hem de Esad’a karşı savaşan Müslüman kardeşlerimize çok dualar edelim, maddi manevi nasıl bir yardım mümkünse elimizden geleni yapmaya çalışalım..
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ