Cumhuriyet zulmünü dizi yapın öldürülen şehzadeyi değil katledilen HALKI konuşalım

   Bildiğiniz gibi uyduruk senaryoları “gerçek tarihi şahsiyetlerin” isimlerini kullanarak dizi yapıyorlar. Dış mihrakların dayattığı bir tarih algısını millete yutturmaya çalışıyorlar. Medya da üzerine düşen görevi yaparak bunun yayılmasında vesile oluyor.
   Geçtiğimiz günlerde “yalan makinesi” gibi ardı ardına uydurulan senaryo ile yapılan Muhateşem Yüzyıl adındaki dizide bir şehzadenin öldürülmesi konu yapılmış. Bu vesile ile ecdadımıza karşı insanların nefret duygularının kabartılarak soğutulması ve hatta hakaret edilmesinin hedeflendiği söyleniyor.
   Bu proje dün Cumhuriyet kurulduğu zaman gazete ve mecmualar vesilesi ile yapılıyordu. Teknik gelişti ve artık tv ekranları insanların zihinlerini ele geçirmek için büyük bir araç haline geldi.
   Dolayısıyla insanları “Osmanlı’ya düşman etmek” veya “Osmanlı’nın zihinlerdeki büyük Devlet” algısını yıkmak daha kola hale geldi.
   Bu proje, kurulan Cumhuriyetin ayakta kalabilmesi için ilk dönemlerde çok büyük bir önem arzediyordu. Çünkü yeni kurulan bir sistemin ayakta kalabilmesi ve benimsenmesi için öncekinin kötülenmesi “tü kaka” yapılması lazımdı. Süleyman Demirel’in bir itirafı bu konuya ışık tutacak cinstendi:
   “Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana Osmanlı kötülendi. Bunun bir sebebi vardı. Din kuralları ile idare edilen bir devletin yerine, Batı hukukunun esas alındığı Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştu. Yeni devleti oturtmak, sağlamlaştırmak için böyle yapılmak mecburiyeti vardı. Artık Cumhuriyet oturdu. Tehlike kalmadı. Hala Osmanlı’yı kötülemenin bir manası da kalmadı. Bunun kimseye faydası yok..”
   Müslümanlar, Ehli sünnet tarihçiler vesilesiyle tarih, Ehli sünnet hocalar vesilesiyle din şuuruna vakıf olmaya başlayınca Osmanlı arayışları içine girmeye başlamışlardır. Dünyanın her yerinde akan kan ve göz yaşı da “Neredesin Osman’lı” dedirtir hale gelmiştir.
   İşte böyle bir ortamda böyle diziler çekiliyor ki, bir kaç nesil bu zehri yutsun ve Osman’lı sevdası ortadan kalksın. Yani amaç tamamen ileriye yönelik.
   Eğer İslami bir sistem bile gelecek olsa “Osmanlı” baz alınmasın istiyorlar…

CUMHURİYET TARİHİNDE İDAM EDİLEN İNSANLARI DİZİ YAPALIM

   İslam sevdalısı, korkusuz bir topluluk yok ki, şu Cumhuriyet döneminde “İslamın kökünü kazımak ve halkı cahil bırakmak” için keyfi olarak yapılan idamları, katliamları dizi yapsın!
   Zaten bu diziye de kimse sponsor olmaz korkusundan.
   Adamlar “Ecdadımıza korkusuzca” iftira ederken kimseden korkmuyorlar ama biz Müslümanlar böyle bir şeye korkumuzdan cesaret edemeyiz….
   Osmanlı’da diyelim ki bir “katl” var ise kendi evladı üzerinde gerçekleşiyor. Cumhuriyet kurulduktan sonra ise halk katlediliyor.
   Size o dönemden bir kaç manzara sunalım sa bakın bakalım vahşet ve kan nerede? 
TBMM Arşivi Konya İstiklal Mahkemeleri T14 No5 Zarf48

Bozkırın nufusu o tarihte köyleriyle birlikte bütün erkeklerinin idam edildiğini gösterir.Konya merkezinde 2300 kişi anında tutuklanmış, 805 kişi 3 gün içerisinde sırayla idam edilmiştir. 1495 kişide tutuklamarla kürek, kala, bende ve ömür boyu gibi çeşitli cezalar ile cezalandırılmıştır.
Yer yine KONYA, 15 Kasım 1920
Bir adet istiklal mahkemesi görevini tutukluların çokluğundan yapamadığı için o bölgenin komutanı İsmet Paşa’ya  haber gönderir, İstiklal mehkemesi yetmiyor diye.4 tane istiklal mehkemesi daha gönderir.
Harp divanı denilen yerler vardı.Yargılamasız idam eden mahkemeler…Adam hukukçu değil, ”gel bakalım sakallısın, sarıklısın, şalvarlısın” gereği düşünüldü idam…
O istiklal mahkemeleri de yetmedi.10 tane de HARP DİVANI gönderildi.
İstiklal Mahkemeleri 1928 yılında bitmiştir. 8 yıl aralıksız hizmet veren İstiklal mahkemesinin Başkanı Kel Ali, yaptığı basın toplantısında diyor ki; biz 8 yılda sadece ve sadece 2875 kişiyi idam ettik.” Bu resmi rakam. Şimdi2875 kişiyi duyunca içleriniz ürperiyor.
   Adamların resmi rakamı bu. Onlardan sadece 1 cellatın hatırasını nakledelim. Cellat KARA ALİ…
   1928 yılında ”son tevrat” gazetesinde yayınladığı hatıralarında diyor ki   ”bizim patronlar yalan söylüyor. O kadar cellatın içinde sadece benim CELLAT KARA ALİ olarak idam ettiklerimin sayısı. Sadece benim sallandırdığım kişi sayısı 5216 dır”
   Bir cellat 5216 kişi idam etmiş… Gerisini siz düşünün..

YÜREĞİNİZ YETİYORSA BUNU DA DİZİ YAPIN!

   Hadi bakalım bir hesaplaşma olsun tarihle, bunları da senaryoya dökün ve bir dizi çekin. Yok olan, kararan hayatları ekrana taşıyın. İslamı nasıl yok etmek istediklerini, Cumhuriyet ve Kemalizm adına nasıl zulmettiklerini insanlara gösterin…
   Evden bir gece ansızın alınıp daha gündüz gösterilmeyen hayatları da ekrana taşıyın. Türkçe ezan okuyor diye tüfek dipçikleriyle dövülerek aşağı atılanları da senaryoya katın.
   Şehzadeye sahte göz yaşları döküyorsunuz da bakalım bir ideolojiye kurban edilen binlerce insana nasıl tepki vereceksiniz…
   Ama konu Müslüman olunca kılınız kıpırdamaz sizin.
   Ölen bir bir “sokak köpeği” olunca ortalığı “hayvanseverlik” adına ayağa kaldırırsınız, bir ermeni kendi bağlı olduğu örgüt tarafından amaca hizmet etmek amacıyla öldürülünce “hepiniz ermeni” olursunuz da bir değil BİN MÜSLÜMAN da katledilse sesiniz çıkmaz… Gözleriniz görmez, kulaklarınız duymaz olur, lal oluverirsiniz anında…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ