Stv'nin Şefkat Tepe dizisinde Peygamberimizin senaryoya alet edilmesi

   Biliyorsunuz artık senaryo uyduranlardan bazıları kendi zihinlerindeki Osmanlı’yı, bazıları da kendi zihnindeki Peygamberi uyduruk dizilere malzeme yapıyor.
   Bunlardan biri de Saman. Tv’nin Şefkat Tepe adlı dizisi..
   Daha önce bu dizide yaşanan bazı şeylere değinmiştik. Birisi “teröristlere” çarşaf giydirmesi (TIKLAYIN), diğeri ise iğrençlikte had safhaya ulaşmalarıydı (TIKLAYIN)
   Şimdi ise Peygamberimizi alet etmişler…
ABİ BACI AYAĞINA HARAM İŞLENİYOR
   Peygamberimizi de alet ettikleri yerde ve senaryoda abi abla ayağına haram işlemek izleyenlere kolay bir hale getiriliyor.
   Senaryolarına göre bu çok dindar(!) askerler yanlarında kendilerine haram olan kadınlarla göreve çıkıyor, kadınlar dolayısıyla açık oluyor. Birbirlerine “abi, bacı” diyor yeri gelince aşk yaşıyorlar. Kadın erkek duygularının çok işlendiği dizide haram ilişkiler tavan yapıyor.
   Anlayacağınız “abi bacı” ayağına işi götürüyorlar…
   Önemli olan husus uyduruk senaryo ile bunun normalmiş gibi gösterilmesi..
   Kalbi temiz(!) olduktan sonra bir sorun olmayacağı izlenimi verilmesi…
PEYGAMBER GELMEZ, YÜZÜNÜZE TÜKÜRÜR!
   Böyle bir ortama değil Peygamberin gelmesi, şayet bu ahlaksızlığın karşısına çıkacak olsa elbette yüzünüze tükürürdü.
   Çünkü O, ümmetinin haram helallere çok dikkat etmesini ister, gözün bile yabancı bir kadına bakmakla hükmen zina işleyeceğini ifade ederdi.
UYDURUK İŞLERDEN VAZGEÇİN!
   “Pentagon tarafından Ilımlı İslam” için seçildiği daha önce çeşitli yazarlar tarafından ifade edilen bu guruba çağrımız acilen tövbe etmeleri, özlerine dönmeleri ve İslamî değerleri tahrifattan vazgeçmeleridir.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ