Türkiye’de ve dünyada “Cemaat” oyunu

   Değerli Kardeşlerimiz! Biz, yıllar önce Amerika’da bir üniversitede “Fethullah Gülen Kürsüsü” kurulup konuşmacılardan birisinin: “Müslümanları terörizmden uzak tutmak için, Gülen’in İslamı’na çağırmalıyız” dediği zaman tehlikenin büyük olduğunu ve ne yapılmak istendiğini sizlere açıklamıştık.

 Kafirlerin terörizm diye adlandırdığı şey elbetteki “Cihad”dı…

ŞÖYLE DEMİŞTİK:

Mahmud Efendi Hazretlerimizin çok önceleri yapmış olduğu bir tesbitin son 10 yılda nasıl da gerçekleştiğine şahit oluyoruz.

   Efendi Hazretlerimiz şöyle buyurmuştu: “Kafirler anladılar ki, İslam’a büyük bir yöneliş var ve bu engellenemez, o halde insanları bizim istediğimiz “İslam’a” yönlendirelim.”

   Bakınız ne büyük ve yerinde bir tesbit!

   Kafirlerin istediği İslam nasıl bir İslam’dır sorusunun cevabını hepiniz biliyorsunuz. Gavurcası Light, Türkçesi hafif, literatürde ılımlı bir İslam.

   İstedikleri Müslüman ise: Ilımlı, hoşgörülü, tepkisiz, bananeci, kafir ile yan yana geldiği zaman ayırt edilemeyen, kalbi “Ariel” ile temizlenmiş, cihad şuuru olmayan, kafirlerin egemenliğini alkışlayan ve hatta çanak tutan, Allah’ın kanunlarını değil kulların kanunlarını benimseyen, sadece iman diyen, tefsiri, ilmihali ve tasavvufu arkaya atan önemsemeyen bir tip.

   Evet, kafirler de biliyorlar ki dünyanın her yerinde yüzlerce, binlerce insan çeşitli vasıtalar ile İslam dinini seçiyor.

   Şimdi bir düşünün!

   Amerika’da müslüman olan bir genç, çok tabii olarak Kur’an-ı Kerim’i açıp okumaya başladığı zaman ne görecek: “Kim Allah’ın hükmü ile hükmetmez ise zalimin ta kendisidir”

   “Onlar Allah’ın indirdiğinden başka bir nizam mı arıyorlar ? Halbuki göklerde ve yerde ne varsa hepsi ister istemez O’na boyun eğmiştir. Ve bir gün O’na döndürülüp götürüleceklerdir. “ (ALİ İMRAN 83)
   “ Öyleyse aralarında Allah’ın indirdiği ile hükmet ve sana gelen haktan sonra  onların heva ve arzularına uyma “ MAİDE : 48.AY.
   “Her kim Allah’ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kafirleri ta kendisidirler. Her kim Allah’ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar zalimlerin ta kendisidirler. Her kim Allah’ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar fasıkların ta kendisidirler.”(MAİDE  : 44.45.47)

   Bu ayeti kerimeleri okuyan Amerika’lı Müslüman ne yapacak? Elbette araştıracak. Allah’ın indirdiği ile hükmetmek nedir? Ne manaya gelir?

   Kur’an-ı Kerimin ve İslamın hakikatine vakıf olan ehli sünnet bir Müslüman veya topluluk ile karşılaşırsa ne ala. Ona bunun İslam şeriatı olduğunu, Müslümanın şeriat hükümleri ile yönetilmesi gerektiğini anlatır.

   Ama yok kafirlerin istediği, yukarıda saydığımız tip olan ılımlılar ile karşılaşırsa vay haline! Kafirin yapamayacağını ona yapcaktır hiç kuşkunuz olmasın! Çünkü kafir söylediği zaman kasıt olduğunu anlar. Ama bir müslümandan duyacak bunu.

   Diyeceği şey şu: “Gel kardeşim, dur heyecan yapma! Bu Kur’an 1400 yıl önce indirildi. O zaman şartlar başkaydı. Şimdi böyle bir imkan ve ortam yok, olamaz da! Bu ayetlerin lafzı vardır ama hükümleri bu gün için geçersizdir.”

   Veya: “Yahudi ve hısristiyanları dostlar edinmeyin” ayetini sorsun. Ne diyecekler?

   Anlıyorsunuz değil mi

   İşte o zaman, Amerikalı Müslüman kardeşimiz kanalize edilmiş olur. Nereye? Kâfirlerin istediği İslama.

TÜRKLER İŞ BAŞINDA!
   Yüzyıllardır İslam’ı temsil eden, hatta bir Avrupa’lı Müslüman olsa “Türk oldu”denilen Türkler bu iş için seçilmişlerdir.

   Dün en büyük hizmeti yapan Türkler, bu gün çok büyük bir hezimete imza atmaktadırlar. Kafirlerin ihanet projesine alet olmaktadırlar.
   Bu gün özellikle Amerika’da sakalı, sarığı ile vatan müdafaası yapan mücahitler “terörist Müslüman” olarak lanse edilirken, ılımlı tabir edilenler “olması gereken Müslüman” numunesi olarak sunuluyor.

   Bizzat diyalogcu bir kanalda kendi haberlerinde gördüğümüz şeydir bu. Üniversitenin birinde açılan kürsü de konuşma yapan gavur diyor ki:“Müslümanları terörizmden uzak tutmak için bu görüşe çekmemiz gerek”

   Yuh olsun size, yazıklar olsun size…

   Olayın boyutunu anlayın Müslümanlar!

   Böyle bir zihniyet hangi İslamı tebliğ edecek? Dünyanın her yanında hangi İslam’dan bahsedecek? (NASIL İSLAM ANLATTIKLARINI BURDAN OKUYABİLİRSİNİZ)

   Bazı oluşumlara neden dünyanın her tarafında izin veriliyor? Amerika’nın kanatları altında faaliyet yaptırılıyor?

   İşte sebep bu: “Yönelişi ‘istenilen İslam’a’ yönlendirmek”

   Yani bir insan kalkıp o ülkede Müslüman olmak istese, Müslüman olarak bildiği diyalogcuya gitse olacaklar yukarıda yazılanlardan başkası değil. Ya “sende hak yoldasın farkın yok” denilecek ya da “al sana işte İslam” “bak bize örnek al”denilerek siyonizme hizmet eden bir müslüman kalıbına sokulacak.

—-

CEMAAT(!)
   Türkiye’de bildiğiniz gibi İslam Ümmetinin temel yapı taşlarından İsmailağa Cemaati, Menzil Cemaati, İskenderpaşa Cemaati, Süleyman Efendi’nin cemaati gibi İslam’a hizmet eden, kaliteli mümin yetiştirmeye çalışan cemaatler vardır. Hepsi içinde bulundukları bir cami veya belde ile isimlenir, o isimle meşhur olur ve bilinirler. Ama nedense gündemden düşmeyen F. G. gurubu için sadece “cemaat” denir…

   Daha önce buradan aktardığımız gibi Zaman Gazetesi, F. G’nin papa ile “İslam’ı temsilen” görüştüğünü yazmıştı. İşte bunlara sadece “cemaat” denmesinin de (yayılmasının) böyle bir amacı var. Yani İslam’ı ve Müslümanları temsil eden, İslami olarak bilinmesi istenen tek cemaat!

   Yani asıl İslam ümmeti için canla başla çalışanlar göz ardı ediliyor, banka, kadrolaşma, okul, maddiyat ile uğraşanlar CEMAAT olarak ön plana çıkartılıyor. (Bunu nasıl başardıklarını da çok ibret verici bir tablo ile diğer yazımızda açıklayacağız)

   Bunun neticesi çok ağır oluyor. Çünkü bu holding hareketinin maddiyatçılığı, kafirler ile anlaşmaları, kafirlere hizmet etmeleri Müslümanlara ve İslam’a mâl ediliyor.

   İslam düşmanları: “İşte siz Müslüman cemaatler böylesiniz” diyerek bize, bu gurubun yaptığı gayri İslami hareketleri örnek gösteriyorlar ve İslam’a dil uzatma cür’etinde bulunuyorlar.

   Medya organları ve gazeteciler bu hataya düşmemeli, gurup ile cemaatleri birbirinden ayırabilmelidir.

   Ve önemli bir not: NUR CEMAATİ İLE FETHULLAH GÜLEN GURUBUNU BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYINIZ.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ