Yuhh!.. Atatürk için 10 Kasım’da Mevlid okutacakmış!

   Hüriyet’in haberine göre CHP İstanbul Milletvekili, emekli müftü İhsan Özkes, M. Kemal Atatürk için ölümünün 75. yılı olan 10 Kasım’da İstanbul- Eminönü Yeni Cami’de mevlit okutacak.

   Özkes, öğle namazının ardından başlayacak mevlide CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu’nu da davet etti. Özkes  mevlit programına ilişkin Hürriyet’e şöyle demiş: “Yeni Cami, İstanbul’un merkezi camilerinden; ulaşımı son derece kolay. Bu nedenle Yeni Cami’yi seçtik. İstanbul Müftülüğü’nden gereken izinleri aldık. Üstelik bu yıl Cumhuriyet’in 90’ıncı yıldönümü. Bu anlamlı günde Mustafa Kemal ve arkadaşları için okutacağımız mevlide tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Sayın Genel Başkan da programı uygun olması halinde bizimle birlikte olacak”

EMEKLİ MÜFTÜYE BİR HATIRLATMA!

   Allahu Teala bir ayeti kerimesinde buyuruyor ki:

   “Biz Kur’an’dan, mü’minler için şifa ve rahmet olacak şeyler indiriyoruz. Zalimlerin ise Kur’an, ancak zararını (hüsranını ve azabını) artırır.” (İsra 82)

   Cümle-i Celile Allahu Teala Hazretlerine aittir… Kur’an-ı Kerimden alıntılanmıştır. O kitap ki onda Herkes için bir ders ve ibretler vardır…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ