Amerika’dan kurtarıcı olur mu?

ismailağaDeğerli Gönül Dostları!
   Hepinizin bildiği gibi Siyonizm kendilerine sözde vaad edilen toprakları ele geçirmek için yüz yıldır büyük projeler geliştirmişler, Abdülhamid Han’ları “Kızıl Sultan” ilan ettirmişler, yeni Cumhuriyetler kurdurmuşlardır.

   Son 15 yılda da Ortadoğu’daki projelerine hız kazandırmışlar ve devletleri ele geçirerek “üslerini” kurup yerleşmişler, başta petrol olmak üzere yer altı kaynaklarına sahip çıkmışlardır.

   Bu konuda ki acı bir gerçeği sizlere bir misalle aktaracağız:

   Fillerin nasıl evcilleştirildiğini bilenleriniz vardır. Filler yakalandıktan sonra belli bir süre aç bırakılırlar. Ardından üzerilerine siyah örtü geçirmiş adamlar gelerek aç bırakılan bu file işkence yaparlar, ellerindeki sopalarla eziyet ederler. Bu işkence bir müddet devam edip filin canı yanınca ortaya beyaz giyinmiş adamlar çıkar, filleri “siyahlardan” kurtarırlar. File yemek ve su verirler. Fil açlığın ve işkencenin verdiği acıyla kıvranırken gelen bu “rahmete” öyle mutlu olur ki, filin gözünde o beyaz adamlar büyük kurtarıcıdır ve artık filler büyük ölçüde evcildir, eğitilmeye hazırdır.

   Fillerin anlamadığı nokta kendisine saldıran da, kurtaran da aynı adamlardır. Fil büyük bir komplonun kurbanı olmuştur.

KUKLA YÖNETİMLE EZİYOR, SONRA GELİP KURTARIYOR(!)
   İşte dünya siyasetinde oynana oyun budur. Siyonist İsrail’in kuklası Amerika’nın Ortadoğu’ya yerleştirdiği kukla yönetimler insanlara o kadar zulüm ediyorlar ki, halk artık Amerika kâfirinden medet umacak hale geliyor.

   İşte Irak… Ne acı bir örnek.

   Saddam’ı daha önce destekleyen de Amerika yani Siyonizm değil miydi? İran ile kapıştırdı, Kuveyt ile kapıştırdı… Amerika ise hep kurtarıcı ve arabulucu rolündeydi.
Sonra ne oldu? Irak’ın işgal edilmesi gerekiyordu, Saddam bir anda terörist oldu. Saddam’ın salanatı ve zulmü de halkı isyan ettirdiği için halk Amerika’yı kurtarıcı gibi gördü.

   Düşünün! Amerika askerlerini Amerikan bayraklarıyla karşılayan halkı düşünün…

   Sonra… Irak’ta ırzına geçilmedik namus mu bıraktılar… Ehli sünnet alim mi bıraktılar… Milyonlarca insanı katlettiler ve halen iç kargaşalarla binlerce kişi can veriyor…

   Yani kendi kuklaları ile iş yaptırıyorlar sonra da kurtarıcı rolü ile o kuklayı deviriyor, ülkenin petrollerine sahip çıkıyor ve üslerini kuruyorlar.

SURİYE’DE AYNISI OLDU
   Daha önce sizlere bu konuyu yazmıştık. İsmailağa Cemaati olarak biz Suriye’ye yıllardır talebe gönderirdik. Hoca olan kardeşlerimiz Suriye’ye gider Arapça lisanlarını yerinde geliştirirlerdi. Yaklaşık 2 sene kalan bile olurdu. Biz onlardan Esad’ın Ehlisünnete zulüm yaptığı ya da Sunni Müslümanların zulme uğradığı hakkında en küçük bir şikâyet duymadık. Böyle bir şey yoktu.

   Ama Siyonizm’in Suriye’de planları var ya! Suriye karışacak ya! O halde her şey bir anda mümkün olur…

   Mossad’ın ajanları her iki tarafa saldırarak fitili ateşlediler… Sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi zaten…

   Müslümanlar ölüyor, Suriye’nin kuzeyinde PKK gelişiyor, İsrail Suriye’den gasp ettiği topraklara daha sıkı sahip çıkıyor…

AMERİKA KURTARICI MI?
Değerli kardeşlerimiz, şimdi yine kurtarıcı rolü ile Suriye’ye saldırmayı planlıyorlar.

Hiç geçmişten ibret almıyor muyuz?

Bu kafirlerden kurtarıcı olur mu?

Bu kafirler kendi menfaati olmasa kılını kıpırdatır mı?

Bu şerefsiz haçlı birliği Müslümanların menfaatini düşünür mü?

Dün Mısır’da Esma’ları katledenler bu gün Suriye de kurtarıcı olur mu?

Mısır’da Müslümanlara karşı yapılan darbeyi destekleyenlerden, Suriye’deki Müslümanlara hayır gelir mi?

İSRAİL, GOLAN TEPELERİ VE SURİYE
   İsrail’in şuan bazı planları var ve bunların gerçekleştirilmesi için Amerika’nın bir hava operasyonu ile temizlik yapması, İsrail için tehdit olan unsurları yok etmesi gerekiyor.

   Ayrıca her ne olursa olsun Amerika ve Nato uçakları yine sivil Müslümanları bombalayacaktır…

ESAD KAHROLSUN AMA…
   Evet, Esad kahrolsun ama Amerika kurtarıcı olarak görülüp davet edilmesin… Bunun faturası Müslümanlara ağır olur… Geçmişe bakarak ibretler alalım, ders çıkaralım…

HER GÜN 450 KERE ÇEKİN!
   Efendi Hazretlerimizin çok önceden beri şiddetle tavsiye ettiği bir virddir bu. Kafirlerin oyunlarının bozulması, kendi tuzaklarına düşmeleri, Müslümanların halas olması için her ikindi namazından sonra 450 kere “Hasbunallahu veni’mel vekil” çekiniz… Gece namazlarında ümmet-i Muhammed’in felahı için dualar ediniz…

Son olarak şunu vurgulayalım ki:

Hınzırdan post, gâvurdan dost olmaz…

Gavur Amerika Siyonist korsan devlet İsrail’in lehine olmayan hiçbir işe kalkışmaz…

 www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler