İslam düşmanı Levent Kırca’dan çarşafa hakaret

  Kadının şu fitne zamandaki en güzel örtüsü çarşaftır. Çarşaf, İslam’ın değer ve şeref bakımından yücelttiği kadını değeriyle koruma aracıdır. Ve İslam’ın yürüyen tebliğcisi, adeta alameti haline gelmiştir.

   Bu nedenledir ki, kişiler eğer İslam’a saldıracaksa çoğunlukla çarşafa saldırır. Kimisi çarşaf yırtma töreni yapar, kimisi ise alenen hakaret eder.

90 yıldır hep aynı manzara…

İSLAM DÜŞMANI LEVENT KIRCA
   Geçtiğimiz günlerde Levent Kırca adında ayyaş taklitleri ile ünlenmiş bir adam sahneye çarşaf giymiş bir oyuncu çıkararak “İşte Türk Hava Yolları’nın hostesi gelmiş.” Gibi ifadelerden sonra çarşaflı kadına yönelik ağır hakaretlerde bulunup: “Sen örtünmeyi becerememişsin. Burnun patlıcan gibi ortada kalmış. Ya şu burun beni acayip tahrik ediyor lan” demiş…

   İslam’a alenen küfür ve hakaret edemedikleri için, görüldüğü zaman akla İslamı getiren bir şeyi karşılarına alarak alay ediyor ve hakaret ediyorlar. 1400 sene önce Ebu Cehiller de aynısını yapıyordu. 90 senedir de Türkiye’de yapılıyor…

MUTAFFİFÎN SURESİ
29. Şüphesiz günahkârlar, (dünyada) iman edenlere gülüyorlardı.
30. Mü’minler yanlarından geçtiğinde birbirlerine kaş göz ederek onlarla alay ediyorlardı.
31. Ailelerine dönerken zevk ve neşe içinde gülüşe gülüşe dönüyorlardı.
32. Mü’minleri gördükleri vakit, “Hiç şüphe yok, şunlar sapık kimselerdir” diyorlardı.
33. Halbuki onlar, mü’minlerin başına bekçi olarak gönderilmemişlerdi.
34. İşte bugün de mü’minler kâfirlere gülerler.
35. Koltuklar üzerinde (etrafı) seyrederler.
36. Nasıl, kâfirler yapmakta olduklarının karşılığını buldular mı!?

CASİYE SURESİNDEN
33. Yaptıklarının kötülükleri karşılarına dikilmiş ve alay edip durdukları şey, kendilerini kuşatıvermiştir.
34. Onlara şöyle denir: “Bugüne kavuşacağınızı unuttuğunuz gibi, bu gün biz de sizi unutuyoruz. Barınağınız ateştir. Yardımcılarınız da yoktur.”
35. “Bunun sebebi, Allah’ın âyetlerini alaya almanız ve dünya hayatının sizi aldatmasıdır.” Artık bugün ateşten çıkarılmazlar ve Allah’ın rızasını kazandıracak amelleri işleme istekleri kabul edilmez.
36. Hamd, göklerin Rabbi ve yerin Rabbi, âlemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur.
37. Göklerde ve yerde ululuk O’na aittir. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.

   (İslam’a, Müslümanlara ve İslami değerlere küfreden insanlar öldüğü vakit ne cenaze namazı kılınır ne de camiye alınır. Değerli imamlarımız (özellikle Teşvikiye Camii imamı) böyle kişilerin listesini tutsunlar ve kabul etmesinler. Almasınlar cenazelerini. Ömrü boyu küfrettiği camiden uzak tutsunlar. Göndersinler Anıtkabir’e, ayin eşliğinde üzerine şarap döküp kaldırsınlar cesedini…)

HANIMLAR DİKKAT!
   Değerli hanım kardeşlerimiz! Böyle adamların yanında peçenizi de takın. Burnunuzu bile göstermeyin. Çünkü onlar baktığı objeye insanî bakmazlar. Duvara bile baksalar başka şekiller canlandırırlar gözlerinde. Gözleri her yerde bir çıplak, bir ahlaksızlık arar. Çarşaflı birini görünce de çileden çıkarlar. Anasına babasına küfredilmişten beter olurlar. Sara hastası gibi kıvranmaya başlarlar.

   Hem İslami kisveyi hazmedemez, hem de senin bedeninden kendine pay çıkaramadığı için kudururlar…

   Aman hanım kardeşlerimiz, çarşafınızı muhafaza ediniz. Pardesü, tunik, manto gibi başka örtülere merak salmayınız. Çünkü diğer örtüler vücudun hatlarını belli ediyor ve tesettür emrini tam manasıyla yerine getirmiyor. Böyle adamlar önünüzden arkanızdan sizi dikizler de vebale girersiniz.

YILLARDIR EVİNİZE SOKTUĞUNUZ ADAMLAR
   Bu İslam düşmanlarını çeşitli filmlerde evinize soktunuz ve sokmaya devam ediyorsunuz. Stv, Kanal 7 gibi kanallar, İlyas Saman, Levent Kırca, Tarık Akan, Zeki Alaysa gibi İslam’a alenen hakaret eden insanların filmlerini vermeye devam ediyor. Ve sizlerde bu adamları yıllarca olduğu gibi evinize sokuyorsunuz. Adama bir yandan “İslam düşmanı, Allah kahretsin” diye sövüyorsunuz sonra karşısına geçip filmini izliyor, komikliklerine gülüyorsunuz…

NEDİR BU ÇARŞAFTAN İSTEDİKLERİ
   Bakınız değerli kardeşlerimiz, Levent Kırca İslama olan kininden böyle yapıyor diyelim. Ya Müslümanların yaptıklarına ne diyeceksiniz?

stv samanyolu

   Geçtiğimiz günlerde yine sitemize taşıdığımız haberde de gördüğünüz üzere Stv, teröriste çarşaf giydiriyordu. Ve Stv, nedense bunu hep yapıyordu… Sizce iki zihniyet arasında ne gibi farklar veya benzerlikler var?

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ