KADİP gavur ailelerle ihanet buluşmaları için çalışıyor

    Dinler Arası Diyalog ismi tepki çekince Kültürler Arası Diyalog olarak değiştirip ihanete devam ediyorlar. İşte bir ihanet daha… Öncelikle Fetullah Gülen’e bağlı KADİP (Kültürler Arası Diyalog Platformu) sitesinden alınan ekran görüntüsüne göz atalım:

dinler arası diyalog

GAZETECİ VE YAZARLAR VAKFI NE ALAKA
    Bu işin başından beri Diyalog ihanetine zemin hazırlayan vakıflardan birisi de GYV… Adı gazeteci ve yazarlar ama Dinler Arası Diyalog için çalışıyor… Sizce de manidar değil mi? Sizce de garip değil mi?

DİYALOG VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
   Adamlar kafirlerle Diyalog ve dayanışma derneği kuruyorlar, son derece bir dayanışma içerisindeler ama Müslümanlarla böyle bir diyalog ve dayanışma göremiyoruz maalesef. Amerika’da gök gürlese taziye yayınlayanlar Ölen binlerce Müslüman için nedense sessiz kalabiliyor…

   Neyse bu ayrıntıları bir soru işareti koyarak bilgi hazinenizin arasına dahil edin. Biz asıl konumuza gelelim.

AİLELER BULUŞUYOR, OLDUĞU KONUMDA KABUL ETMEK İÇİN!
   Projeye göre Müslüman ve gavur aileleri bir araya getiriyorlarmış. Yazıda da okuduğunuz gibi amaç: “herkesi bulunduğu konumda kabul etmek”

   Evet, bu prjeler bizim ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor. Biz en başından beri diyaloğun “tebliği ve emri bil marufu” ortadan kaldırmak için yapıldığını söylüyoruz. Çünkü herkes birbirini olduğu gibi kabul edince tebliğe gerek kalmayacak. Gavurun cehenneme gitmesine razı olacaksın. Ona tebliğ etmeyeceksin. İslamın güzelliklerinden haberdar etmeyeceksin.

   Peki, nerede kaldı Emri Bil maruf, Nehyi anil Münker! Allah’ın “onları olduğu konumda kabul edin” diye bir hükmünü hangi kitapta okudunuz ey gafiller topluluğu!

   YAŞARAYAK TEBLİĞ(!)
   Şimdi tutturmuşlar biz yaşarak tebliğ ediyoruz diye… Sen nasıl yaşıyorsun ki, senden ders alsın. Bir kere tesettürün tesettüre benzemiyor, kadın erkek karışık rahatça oturabiliyorsun, haremlik selamlık yok. Karını gavur erkekleri ile konuşturabiliyorsun. Sen hangi İslamı yaşıyorsun ki, onlardan da görmelerini bekliyorsun! Daha en başında Allah’a isyan ediyorsun… Dolayısıyla bu düşünceleri de fiyaskodan başka bir şey değildir.

FARKLILIKLAR ZENGİNLİKMİŞ
   Farklı dine mensup olmayı zenginlik sayan bir zihniyet bu… Allah muhafaza bu cümle insanı kafir eder. Çünkü Allahu Teala son olarak Hak bir din gönderdi ve sadece ondan razı oldu.

   “Kim İslam’dan başka bir din ararsa asla ondan kabul edilmez. O, ahirette de hüsrana uğrayanlardandır.” (Al-i İmran 85)

   Bu nasıl bir zihniyettir ki, gavurun gavurluğundan razı olup onu zenginlik olarak kabul ediyor. Hazreti Peygamber ise (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ölüm döşeğinde olan bir Yahudi gence bile İslamı tebliğ ediyor. Nerede kaldı ki, onları olduğu konumda kabul etmek ve bunu bir farklılık görüp zenginlik saymak… 

   Bu çalışmalar üzerine tek söylenecek söz “Allahu Teala şerlerinden Ümmeti muhafaza eylesin”…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ