Antakya Medeniyetler Korosu Saçmalığı

   Siyonizm patentli bu oluşumlar halkın inancını baltalamaya devam ediyor. “Medeniyetler korosu” ismini verdikleri gurupta sözde Müslüman, Yahudi ve Hristiyanlar toplanıp şarkı ve kendilerince ilahi söylüyorlar. Bunu da barış için yaptıklarını iddia ediyorlar. Bu koro muhabbetleri artık Müslümanları rahatsız etmeye başladı. Artık halk buna bir son verilmesini istiyor.

ÖNCE HABERE BİR GÖZ ATALIM:
   “Antakya Medeniyetler Korosu Urfa’da konser verdi. 3 farklı din ve 7 ayrı mezhebi temsil eden grup, Urfa’da Barış ve kardeşlik türkülerini seslendirdiler
Antakya Medeniyetler Korosu, Özel bir okulun konferans salonunda konser verdi.”

   Bu koroda 4 saçmalık gözümüze çarpıyor:

   1. Medeniyet korosu deyip dini ortaya atmanın manası nedir? Yani biriniz Türkiye’den herhangi bir insan olarak, diğeriniz Amerika’dan bir başka insan olarak buluşun bir koro kurun ve ne yapıyorsanız yapın. “Üç dini” temsil etmek de ne oluyor? İslam alemi bu kimselere İslamı temsil yetkisi mi vermiş? Kendi kafalarına göre biz İslamı temsil ediyoruz diyorlar… (Daha önce dinler korosu olan isimlerini tepkiler çoğalınca medeniyetler korosu olarak değiştirdiler)

   2. Medeniyet deyince İslam’ın olmasını anladık da diğer dinlerin bir medeniyeti yoktur ki, onlar bu güne vahşet ve sömürü ile gelmişlerdir.

   3. Burada kardeşlik korosu seslendirenler Filistin’de, Afganistan’da, Irak’ta ve dünyanın der yerinde Müslüman katliamı yapmaktadırlar. Bunu yapan da o koroda temsil edilen Yahudi ve Hıristiyanlardır.

   4. Kadın erkek karışık olmakla İslam’ı temsil etmek şöyle dursun İslam’a isyan vardır.

   Şu resme bir bakar mısınız? “Hadi Müslüman olanı bulun” desek elbette bulamazsınız. Çünkü “biz aynıyız, farkımız yok” mesajı vermeye çalışıyorlar.

   Biz bu gibi misyonerlik oyunu “Dinler Arası Diyalog” faaliyetlerini deşifre edeceğiz ve oyunu bozacağız Allah’ın izniyle.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ