HANİ DİYALOG VARDI? PAPA’NIN UŞAKLARI İSRAİL’E NEDEN SESSİZ?

   Dinler Arası Diyalog toplantıları yapan zavallılar birlikte yaşama kültürü gibi konuları tartışıyorlar. Halbuki bütün dünya biliyor ki, Türkiye halkının Osmanlı’dan beri bütün inanç sahiplerine ibadetleri konusunda bir müdahalesi olmamıştır. Görüldüğü gibi gavurlar Müslümanlardan çok daha imtiyazlıdırlar. Böyle olmasına rağmen “barış içinde yaşama” safsatası ile toplantılar yapıyorlar.

   İnsan düşünmeden edemiyor: Bu barış bize mi yoksa kafirlere mi lazım?

   Bakınız mesela İsrail’de zorba Yahudiler, Müslümanların ibadet ettiği camiyi kendi kutsal günleri için kapatıyorlar.

HABER ŞÖYLE:

   İsrail yönetiminin Hamursuz (Pesah) Bayramı kutlamaları nedeniyle, Batı Şeria’nın El-Halil kentindeki İbrahim Camisi’ni iki gün süreyle kapatacağı bildirildi.
   AA muhabirine konuşan El-Halil Vakıflar Müdürü Zeyd el-Caberi, ”İsrailli yetkililer, Hamursuz Bayramı nedeniyle 27-28 Mart’ta kentteki İbrahim Camisi’ni ibadete kapatacaklarını Filistinli makamlara iletti” diye konuştu.
   İsrail yönetiminin camiyi Yahudi yerleşimcilere tahsis edeceğini ve Filistinlilerin girişini yasaklayacağını ifade eden Caberi, bu süre zarfında camiden ezan okunmasına izin verilmeyeceğini kaydetti.”

NEREDESİNİZ DİYALOGCULAR?

   Hani diyalog vardı? Diyalog toplantılarına Haham’da katılmıyor muydu? Nerede bu hahamlar? Nerede bu diyaloğu başlatanlar? Neden sesiniz çıkmıyor?

   Diyalog sadece Türkiye ile mi? Diyalog sadece Türki devletlerle mi? Diyalog sadece Asya kıtasıyla mı?

EVET, DİYALOG SADECE TÜRKİYE VE ASYA İLE SINIRLI… İSLAM ÜLKELERİ İSE KAN AĞLIYOR… BUNA DA CEVAP VERİN EY DİYALOGCULAR…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=S4qbTFsBuxk]

PAYLAŞ