Oda Tv, İmamın hizmetinden rahatsız oldu!

   Karanlık “oda”dan dünyaya açılan zihniyet, Cami imamının çocukları camiye çekmek için başlattığı “tablet bilgisayar” dağıtımından rahatsız oldu.

   Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Dayılı Köyü Camisi İmamı Cebrail Öztürk, 180 vakit camiye gelen çocuklara tablet bilgisayar hediye etmeyi düşünmüş. Amaç çocukları camiye alıştırmak. Çünkü 40 gün kılınan namaz Allah’ın izniyle ruhen bir tesir bırakıyor.

   Uygulama meyvesini vermiş. Çocuklar daha imam camiye gelmeden namaza geliyorlarmış. Sabah namazında bile 50 kadar çocuk camide hazır oluyormuş. Ne güzel bir tablo değil mi?

 ODA TV’NİN DİN HASSASİYETİ (!)

   Manzaradan rahatsız olan Oda Tv sormuş: “Namaz kim için kılınır” diye. İmamın uygulamasını “akıllara zarar” olarak nitelendiren zihniyet anlaşılan bu işe çok bozulmuş.

   Namaz kılan bir çocuk zaten ne için namaz kıldığının tam olarak farkında değildir. Ya anne ve babasından gördüğü için ya da ailesinin ısrarı ile kılar namazını. Zaten Peygamberimizin de çocukların namaza alıştırılması için emri vardır.

   Dolayısıyla tablet için bile camiye gelmiş olması Müslümanlar açısından sevinilecek bir durumdur. Namaza ve camiye alışması için, en azından o havayı teneffüs etmesi için güzel bir fırsattır. Çünkü daha aklı başında ergenler bile camiye gelmez olmuştur.

   İmam Efendiyi uygulamasından dolayı tebrik ediyoruz…

   Oda Tv’ye de biz bir soru sormak istiyoruz: “Kimin karşısında esas duruşa geçilir, karşısında esas duruşta durulmaya layık olan kimdir” bunun cevabını verin bakalım.. (kapak)

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ