Evrimi savunan kadına şok eden cevap

   Bir Hocaefendi memleketine giderken arkada konuşan iki kadının evrim konuşmalarına şahit oluyor. Daha doğrusu kadınlar seslerini yükselterek hocaefendiye duyurmaya çalışmışlar. Hocaefendi de arkasına bakmadan edepli bir şekilde müsaade isteyerek konuşmaya dahil olmuş. Ayetler ile hadisler ile insanlığın yaratılışını izah etmiş. Kadınlar ise insanlığın maymunlardan gelişerek geldiğini söylüyor, seslerini yükselterek tartışmayı çirkeflik boyutuna taşımaya çalışıyorlarmış.

   Hocaefendi sonunda şöyle arkaya bakıp kadının son derece boyalı yüzünü görünce: “hanımefendi sizin gerçekten maymunlarla bir bağınız olabilir, bilemedim affedin” demiş. Otobüste kahkaha tufanı kopmuş, kadın da bir daha ses çıkartamamış.

   Kadın daha ne diyebilir ki? “Bana hakaret mi ediyorsun” dese, kendisini yalanlamış olacak. Susup oturmuş..

YARATILANLARIN EN ŞEREFLİSİ
   Allah’u Teala insanı eşrefi mahlukat olarak, Tin suresinde geçtiği gibi en güzel şekilde yarattı. Yeryüzünde halife kıldığını beyan etti.

   İnsan nasıl olur da kendisinin maymundan geldiğini iddia eder? Bunu nasıl kendisine yakıştırır?

   Helak olan kavimlerin arda kalanlarına, gün yüzüne çıkanlarına bakmazlar mı? Yüzlerinin, bedenlerinin bizden farkının olmadığını görmezler mi?

   Mesela yüzyıllar önce helak edilen Pompei’de taş kesilen insanlara baksınlar. Adam öylece donmuş duruyor. Baksınlar hiç maymuna benzer yanları var mı?

YAHUDİLERİN MAYMUN PİSKOLOJİSİ
   Bildiğiniz üzere Yahudilerin “cumartesi ashabı” olarak haber verilen helak olan bir kavmi var. Cumartesi günü balık avlanmak yasak olunca aksine imtihan gereği balıklarda o gün dolup taşınca yahudi kafası işte kendince bir çözüm bulmuş Allah’ı kandıracak. Yaptıkları havuza Cumartesi dolan balıkları Pazar günü toplamaya başladılar. İnşallah bu kıssayı geniş malumatı ile ilerde yayınlarız. Neticede bu kavim bir sabah yaşlıları domuz, gençleri maymun olarak uyandı. Yemeden içmeden kesilip üç gün içinde helak oldular.

   Şimdi yahudiler maymuna dönen atalarının günahını bütün millete yüklemek istiyor ve dünya genelinde bu evrim teorisini destekliyor.

   Acaba bu teoriyi savunmalarının bir sebebi de “havyaların toprak olacak olması” mı? Yani hani hayvanlar mesul değiller ya, bunlar da ahirette “bizde hayvanız, hayvandan döndük, dönüştük” diyerek kurtulacaklarını mı sanıyorlar?

   Ahirette kimse: “Biz maymun soyundanız” diyerek yüce adaletten kurtulamayacak. Çünkü orada hesap Darvin’in teorisine göre değil, Kur’an-ı Kerim’e göre yapılacak…

   Şimdi var mı bilemiyoruz ama daha önceleri okullarda okutulan ders kitaplarında Darwin’in bu zırvalarına rastlanıyordu. Eğer böyle bir şeye rastlayan olursa sitemizden onu da yayınlarız. Bu dinsizlik akımına karşıda uyanık olmalıyız…

www.ismailaga.info

PAYLAŞ