Amerika’da Diyalog Toplantısı Skandalı

  Şunu vurgulayalım ki, bütün toplantılarını “İBRAHİMİ DİNLER, İBRAHİMİN SOFRASI” gibi başlıklar altında yapıyorlar. En başından bu dinleri “İbrahimi” kabul edip, hanif olarak görüyorlar. İBRAHİMİ DİNLER SAFSATASINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ!

   Öncelikle resimlerden başlayalım, izlenimlerini sizlerle paylaşalım.

   Konferansın adı: “İbrahimi dinlerde kadının yeri” İslam ve diğer muharref dinler adına söz alan konuşmacı kadınlar erkeklerinde bulunduğu bir ortamda kendi dinlerine göre kadını anlatıyorlar. İslam adına söz alanların kadını nasıl anlatacağı malum. Kadınların çalışması, özgür olması vs. bir sürü batı uyruklu söylemlerle onlara itici gözükmemek, ilgilerini çekmek ve sanki onların görüşlerine yakınmış izlenimi vermek için sulandırıp bulandırıyorlar. Yani ne diyecek? Peygamber efendimizin kadınların namazlarını evinin en müstesna odalarında kılmasını tavsiye etti” diyebilir mi? Dinimizde kadınların vücut hatları belli olmayacak şekilde kapanmaları gerektiğini, kendisine yasak olan erkeklerin karşısına çıkamayacağını söyleyebilir mi? Söyleyemez. Neden? Çünkü kendi hali, adına konuşma yaptığı İslam dininin hükümlerine zıtta ondan. Geçmiş gavur erkeklerin karşısına dinden bahsediyor! Bu insanların nasıl bir İslam anlatacaklarını siz düşünün.

   Ayrıca resimde gördüğünüz yarı kapalı, yarı açık kadın resmi hali ilginç değil mi? Bir beden ama iki farklı yan… Ne demek? İşte anlayın diğer dinleri nasıl HAK olarak göstermeye çalıştıklarını.

PAPAZLA HAHAM ARASI POZ!


   Yine aynı şekilde görüyorsunuz, Müslümanlar adına konuşma yapan bir kadın, haham ve yarı papaz bir adamın ortasında poz verip gülücükler saçabiliyor. Gayri Müslim iki adamın arasına girmiş bir kadının böyle rahat tavırlar ile poz vermesi nasıl izah edilebilir? Bu ne perhiz, ne lahana turşusu!
    Onları abiniz, amcanız veya kardeşiniz olarak mı kabul ediyorsunuz? Sözde anlattığınız İslam bunu mu emrediyor? Böyle mi emrediyor? Böyle mi İslama çağırıyorsunuz?

İŞTE BİR GÖRÜNTÜ DAHA… HEM DE GAYRİ MÜSLİM ERKEKLER İLE BİRLİKTE DİYALOG!

KİLİSEDE DİYALOG TOPLANTISI!

   Son resimde de gördüğünüz gibi bir kilisede toplanmışlar ve Diyalog alanında faal Dr. Mesut Şahin’i dinliyorlar. Siz de zannediyorsunuz ki, adam gitmiş ne güzel kilisede tebliğ yapıyor! Yine yanıldınız. Mesut bey, Peygamberimizin hoşgörüsünden, Medine’de kurduğu devlette yahudi ve hıristiyanlar ile birlikte yaşadığından vs. bahsediyor.

NASIL BİR DİYALOG BU?
    Amerika’daki diyalog çalışmalarını oradaki Türkler finanse ediyor. Türkler “İslamı tebliğ faaliyeti” zannettikleri bu organizasyonlara bağış yaparak destek oluyorlar. Daha doğrusu onların maddi desteği ile yapılıyor toplantılar. Ve destek yapılması hususunda büyük bir teşvik var.

   Başta dediğimiz gibi, “İbrahimi dinler” diyerek zaten Hak bir din olduklarını kabul ederek toplanıyorlar.

   Haham ve papazlar, kendi inandıkları dini ve inanç sistemlerini toplanan kalabalığa anlatıyor. İşin en tehlikeli noktası da burası. Haham veya papaz kendi dinlerinde bize göre şirk olan bir hususu açıkladıkları zaman, Müslümanlar da tebessüm ederek (hoşgörü ile) dinliyorlar. Ve kafa salladıkları bile oluyor. Yani adam “tanrı İsa” dediği zaman oradaki Müslümanlar da baş sallayıp, tebessümle konuşmayı takip ediyorlar hatta konuşmaların sonunda alkış tutuyorlar.

TEBLİĞ YOK!
    Buraya kadar anlaşılan o ki, tebliğ diye bir husus olmadığı gibi sululuk ve cıvıklık hat safhada. Sözde anlattıkları İslam ile özde yaşanması gereken İslam arasında dağlar kadar fark var.
Kesinlikle tebliğ yok. İslam’ın hoşgörü dini olduğu tekrarlanıp, diyaloğa vurgu yapılıyor o kadar. Zaten “İbrahimi hak din” olarak kabul ettiğiniz kişilere nasıl tebliğ yapacaksınız ki? Onlara da o güveni verdiğiniz için ayrı bir vebal almış oluyorsunuz.

Yani rezalet üstüne rezalet!

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ