Eşcinselliği meşrulaştırmanın yeni propagandası: Cinsiyet Eşitliği

   Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim bakanı’nın okullarda gerçekleştirmek istediği “cinsiyet eşitliği” projesine dair haberi gündeme getirmiştik.

   Cinsiyet eşitliğine duyarlı okullar gelecekmiş. ODTÜ’lü öğrencilerin “kızlı erkekli tuvalet” hayali gerçek oluyor gibi…

PROJEYİ KOÇ DESTEKLİYOR

   Cinsiyet eşitliği projesini özellikle Koç destekliyor ve bu konuda çalışmalar yapılıyor. İşte cinsiyet eşitliği rehberinden bir kare:

SUBLİMİNAL MESAJ: DEĞİŞTİRİLEBİLİR

   Açıklamalara bakılırsa “öğrenilen şeyler” değiştirilebilir gibi bir durum varmış gibi gözükse de “değiştirilebilir” ifadesi aslında subliminal mesajdır ve cinsiyet değiştirmeyi zihinlerde meşru hale getirmek için kodlanmıştır.

CİNSİYET DEĞİŞTİRENLERE RAHAT ORTAM!

    Amaçları sözde kadının aşağılanmasının önüne geçmek gibi gözükse de hepimiz biliyoruz ki asıl gaye kadını erkek ile mücadeleye sokmaktır ve ülkemizde eşcinselliği yaymaktır.

   Çünkü (gıda, giyecek vs. faktörlerle) kodlarıyla oynanan nesiller, hormonsal değişiklik yaşamaya başlamıştır. Gençlerde sosyal propagandaların da etkisi ve özentiyle cinsiyet problemi ortaya çıkabilmektedir.

   Bu problemi yaşayan insanların yapması gereken şey “doğuştan bugüne kadar” var olan cinsiyetini daha belirgin bir şekilde yaşamak olmalıyken bazıları çareyi cinsiyeti değiştirmekte bulmaktadır.

   İşte bu noktada “toplumsal baskı” faktörü ortaya çıkmaktadır.

   Elhamdülillah, toplumumuzda yaratılışa ters bu gibi şeylere iyi bakılmamaktadır. Ve insanlık doğası gereği bunu reddeder. Bir erkek aslan doğuştan erkek aslandır, ölünceye kadar aynı şekilde kalır. Dişi aslanda aynı şekilde kalır. Her ikisi de yapması gereken vazifesini bilir ve yapar.

BASKI KIRILMALIDIR!

   Dolayısıyla Şeytani düzenin, Müslüman toplumların düzenini yıkması için bu baskının kırılması gerekmektedir. Yani cinsiyetini değiştirecek veya değiştirme kararı alacak insanların daha hür olmaları, değiştirdikleri takdirde de çevresinin bunu anlayışla karşılaması için bir propaganda yapılmalıdır.

   İşte bunun adı da “TOPLUMDA CİNSEL EŞİTLİK” projesidir.

   Masum görünen söylemlerin ardında cinsleri birbirine katıp karıştırmak vardır. Toplumu eşcinsellerin her ortamda rahatça bulunabileceği bir ortama hazırlanmasının altyapısını kurmak istemektedirler.

   Şayet yetkililer bu oyunu görmez ise,

   Şayet yetkililer eşitliğin kaynağını tarihimizden, öz kültürümüzden almaz ise çok büyük veballerin altına girilecektir.

   Biz yine uyarıyoruz! Yine tarihe bir not düşüyoruz ve yine haklı çıkmaktan korkuyoruz…

EĞİTİMCİLER TEPKİLİ

   Şuurlu eğitimciler projeye tepki vermeye başladı. İşte Prof. Orhan Çeker’in konu ile alakalı yorumu:

   “Ey ETCEP (eğitimde toplumsal cinsiyet eşitliği projesi) yetkilileri! siz bu projenin doğuracağı Fesad sonuçları hesaba katıyor musunuz! Hesaba katarak mı hareket ediyorsunuz! Bu projenin vatan-millet hesabını yaptınız mı? bunun bir de ahiret uzantısı var. Onu da düşündünüz mü? Yani erkeği biraz kadınlaştırmak, kadını da biraz erkekleştirmek ve üçüncü bir cins ortaya çıkarmak.Peygamber efendimizin sözü sizin için değer ifade ediyorsa Peygamberimizin; kadına benzeyen erkeğe ve erkeğe benzeyen kadına lanet ettiğini hatırlatmış olayım. Hayrınızı dilediğim için bunları yazıyorum, benden söylemesi.”

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ