Nihayet Amerika mallarına karşı boykot kararı

    Cumhubaşkanı Erdoğan yaptığı bir konuşmada Amerika ürünlerinin boykot edilmesi gerektiğin vurguladı:

   Amerika’nın elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhone’u varsa öbür tarafta Samsung var. Kendi ülkemize Venüs Vestel var. Biz bunları uygulayacağız.Ne yaptığımızı ne yapacağımızı anlasınlar. Dolayısıyla biz kendimize yeteceğiz. Olmayanı da üreteceğiz. Dışarıya para verip yaptırdığımız her işin daha güzelini yapıp, biz dışarıya servis edeceğiz. Bu millet bunları yapmaya muktedirdir. Biz İHA’ları ABD’den istediğimiz zaman ne diyorlardı? “Kongre izin vermiyor” Kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. Şimdi bunları biz üretiyor muyuz? Üretiyoruz. Sıkıntımız yok. Hem de istediğimiz kadar üretiyoruz. Şimdi de ihraca başlıyoruz, mesele bu.”

YILARDIR SÖYLÜYORUZ

    Biz bunu yıllardır söylüyoruz. Yemeyin aç kalmazsınız, kullanmayın alternatif çok.. Daha önce de dediğimiz gibi bu sıkıntılardan hayırlar çıkacak inşaAllah.

   Bizler de halkımızı ABD ürünlerini kullanmamaya, Facebook, Youtube, Google gibi ürünlere reklam vermemeye çağırıyoruz.

   Ama maalesef bir çok hayır kurumu bile Amerika ürünü bilgisayarlar kullanıp Facebook sitesine devamlı reklam veriyor. Bunu da hayır paralarıyla yapıyor.

   Kurumlar, kuruluşlar, şirketler, firmalar… Reklam verecekseniz haber sitelerine verin, onlar kalkınsın. Para da içeride kalsın.

   Ve en önemlisi hem cebini hem mideni koru:

     Allah için herkesi uyaralım. Bu ortam tam da fırsattır. Şuurlanma zamanıdır. Biz yapmıyorsak yapan arkadaşımızı, dostumuzu uyaralım. Bakkala, lokantalara tepki verelim satmasınlar o zıkkımları. Girdiğimiz yerde o zıkkımlar satılıyorsa tepki verip çıkalım.

   www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler