Feminist oyununda ikinci perde: Camide kadın erkek karışık provokasyonlar

 Bazı hocaların kadınlar yönelik videoları kırpılarak özellikle kadınlar gününe denk getirilip kadının İslam’da dışlandığına, ötekileştirildiğine dair bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Maalesef Diyanet ve Hükumet de bu oyuna alet oldu.

   Halbuki Diyanet bu konularda dik bir duruş sergileyip “din böyle diyor, biz dine tabiyiz, dini günün şartlarına göre değil günün şartlarını dine göre uyarlamamız lazım” gibi bir çıkış yapsaydı ve hükumet topu Diyanete atsaydı sorun kalmayacaktı. Gelecek fitnelerin de önü kesilmiş olacaktı.

   Lakin tam aksine gelecek fitnelere kapı aralanmış oldu. Çünkü bunların hepsi aslında geleceğe yönelik bir hazırlıktı.

   Amerika’da, İnglitere’de ve daha bir çok batı ülkelerinde yaptıkları ancak tutmayan kadın erkek karışık namaz provokasyonuna Türkiye’de başka boyuttan yaklaşmış oldular.

İKİNCİ PERDE AÇILDI

   Provokasyonda ikinci perde açıldı. Bu sefer camide namaz ibadetine göz diktiler ve kadın erkek karışık namaz ve beraberlik şarlatanlığına soyundular.

    İngiliz kanalı BBC kanalı İslam’i konulara alaka duymaya başlamış olsa gerek bu konu üzerine haber yapmış. Başı örtülü ama zihnini batıya teslimİslam cahili bir kadınla röportaj yapıyor.

   Kadın: “Ben erkek arkadaşlarımla okulda sınıfta yanyana beraber ders yapabiliyorum fakat camiye geldiğimizde direkt arka safta kalıyoruz” diyor ve beraber yanana namaz kılmayı, camide yanyana karışık olmayı savunuyor.

DİN CAHİLİ OLURSAN BÖYLE OLUR!

   Okulda, sınıfta o erkek arkadaşın(!)la beraber olmak, birlikte olmak, yanyana olmak CAİZ DEĞİL ki sen camide yanyana olmayı savunuyorsun.

   Peygamberimizin getirdiği İslam dininde hiçbir şekilde yabancı erkek ve kadınlar yanyana karışık bir şekilde olmamıştır ki camide karışık olmayı savunuyorsun.

   Yine Peygamberimizin getirdiği İSLAM dininde erkeğin ve kadının camideki yeri bellidir. Kadın en arka safta namaza duracaktır. Bu uygulama kadını fiziken koruduğu, erkeğin gözünü sakındırdığı, edebe ve ahlaka ne uygunu olduğu aşikarken aksini söylemek yine din cahilliğinin bir göstergesidir.

PROVOKATÖR…

   Biz din cahili dedik ama öyle olmadığını biz de siz de biliyorsunuz. Bunlar kurulan bir oyunun piyonları. Rollerini oynuyorlar. Bizleri bu batıl, saçma tartışmaların içine çekiyorlar.

    EN BÜYÜK SUÇ DİYANETİN!

    Evet, en büyük suç/vebal Diyanet İşlerinindir. Halkı bu gibi meselelerde “tepki korkusuyla” aydınlatmadığı, çekimser kaldığı için şimdi birileri çıkıp rahatça “okulda beraberiz camide niye ayrıyız” diyebiliyor, camide karışık halka provokasyonu yapabiliyor.

   Bu oyunu bozacak da yine Diyanettir.

   Haydi, bir kere olsun şöyle Müslümanca bir duruş sergilensin ve fitnein önü kesilsin.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ