4 yaşındaki kıza tecavüz size ne ifade ediyor?

   Daha geçen hafta İhsan Şenocak Hocaefendi’nin naklettiği Kaynana-Damat fetvasını haber yaparak Hocaefendiyi hedef gösterenler bu günlerde 4 yaşındaki kıza tecavüz eden caniyi konuşuyor.

   Bu olay dahi şunu göstermiyor mu:

   İnsanlar taşıdıkları nefs, huy ve karakter yapıları itibari ile çeşit çeşittir. Aynı anne ve babanın 5 evladının beşi bile bazen birbirine zıt zevklere, huylara sahip olabilmektedir.

    Bazı insanlar kuzu gibi sessiz sakin iken bazılarının şiddete meyilli yapıları vardır. Kimisi önüne düşen cüzdanı sahibine vermek için herşeyi yaparken kimisi o cüzdanı sahibinden çalmak için elinden geleni yapmaktadır. Kimi insan gözünü yoldan kaldırmazken kimisi de sırf karı kız gözetlemek için yol kenarına oturmaktadır.

   İşte aynı şekilde kimisi de nefsinin hayvani isteklerine, şeytanın dürtülerine kulak vererek bir başkasının ırzına göz dikmektedir.

   Haberlerde duymuyor muyuz? Çevremizde görmüyor muyuz?

   Hayvana tecavüz edenler, evli olup öğrencisini taciz eden öğretmenler, damacanaya tecavüz edenler ve sapkınlıklarını çeşitli yolla deneyenler…

SEBEPLER…

   Elbette bu hayvani duyguları kabartan bazı etkenler vardır. Bu millete yeşilçam filmleriyle yıllarca başkasının namusuna, yalnız kadınlara göz dikmeyi ve tecavüzü telkin ettiler.

   Bu gün dahi filmler ve özellikle diziler gayri meşru ilişkiyi çok normal göstermektedir. Bu ahlaksız dizileri izleyen ve nefsinin hayvani istekleri kabaran insanlar bu fillerin ahlaki bir esasa aykırı olduğuna inanmadığı için de işleyeceği kabahatten çok da çekinmemektedir.

   Günah duyguları empoze edilen toplumun manevi eğitimden uzak olması, ahlaki çöküntünün de hızlanmasına sebep olmaktadır. 

   Bunun yanında erkeklerin yapısı gereği “gözün gördüğünden” etkilendiği ve içinde biriken hayvani isteklerin açığa çıkmasını dışarıdaki gayri ahlaki/çıplak giyim tarzının tetiklediği de inkar edilemez bir gerçektir.

TEDBİR…

   İslam, kadın erkek ilişkilerini her türlü insan yapısını esas alarak düzenler. Kaynana-Damat, baldız-enişte, sen ve yoldan geçen yabancı veya gelin-kayınbaba farketmez… 

   Yüce Rabbimiz sosyal hayatımızı düzene koymak için bu konuda erkeğe “bakma” kadına da “kendine baktırma, hayvani istekleri kabartma” emri vermektedir.

   İslam, ahlaksızlık içeren, teşvik eden, normal gösteren her türlü dizi ve filmi yasaklar ve bu da toplumun hayrına olur.

   İslam tecavüze caydırıcı cezalar vermiştir. Bu cezalar başkasının da aynı cürme teşebbüs etmesine mani olmuştur. Recm gibi toplum yapısını koruyan cezaları “gericilik, vahşilik” olarak görenler bu gün taciz ve tecavüze, adam öldürmeye, teröre caydırıcı bir ceza ortaya koyamamaktadır.

   Dolayısıyla İslam ahlakının yerine batı tarzı yaşamı dayatan ahlaksız diziler ve o dizilerdeki karakterlerin karaktersizlikleri yerleşirse, ahlaksızlık “magazin” adı altında pompalanırsa, kadınlar daha çok açılıp saçılmaya/ erkekler de zinaya teşvik edilirse, İslam’ın caydırıcı hükümleri uygulanmazsa daha çok bu haberlerden duyacağız.

  Ve Allah korusun yarın aynı şeyin sizin kızınızın başına gelmeyeceği belli değil…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ