Ordumuz vurdukça iç ve dış hainler kuduruyor

   Değerli takipçilerimiz,

   Türkiye’nin bu gün strateji üreterek sınır dışı harekatı yapması bile çok önemli bir gelişme. Bu gün bunu nefsi müdafaa olarak yapıyoruz. Ancak Allah’ın izniyle yarın bir gün  fetih ruhuyla bizim olanı tekrar almak için yapacağımıza, Kudüs’e kadar ilerleyip zalimlerin kafasını ezeceğimize inanıyoruz.

   Bu küçük savaşlar büyük savaşların provası oluyor. Askerimiz kabiliyetini geliştiriyor elhamdülillah.

    Bu gün olmaz ise yarın olacak.

   Hatta lanetli siyonist yahudiler o kadar çok azacak ve şımaracak! Bu da Allah’ın gazabını celbedecek. Çünkü Allah (Celle Celaluhu) hiçbir zalime ebediyyen ve çok uzun uzun süre müsaade etmez. Tarihe bakarsanız bunu görürsünüz. Ve Allah (Celle Celaluhu) bu ümmeti çekip çevirecek liderler gönderir.

   İnşaAllah o günleri görürüz. Biz göremesek bile yavrularımız görecektir.

DESTEK VERMEYEN HAİNDİR

   Afrin operasyonuna gelecek olursak yanıbaşımızdaki terörist tehditlere karşı verilen bu mücadelenin karşısında olan her kişi satılmış haindir. Ya bizzat teröristtir, ya terör destekçisidir ya da terörden nemalanan köpektir. Hepsi aynı zamanda Türkiye düşmanıdır.

   O halde dikkat edin!

   Provokasyon yapanlar olacaktır.

   Masum kürtler öldürülüyor denilerek yalan yanlış resimler servis edilecektir. Birileri kürtleri sokağa dökmeye çalışacaktır. Birileri Türkiye’yi faşist olmakla suçlayacaktır.

   Hepsinin ortak yanı “hain” olmalarıdır.

   Bunların propaganda yapmalarına izin verilmemelidir. Türkiye’nin birlik beraberliğini bozacak, tehditleri yok etmeye yönelik bu operasyonu hedef alan her söylem ve eylem mercek altına alınmalı, soruşturma başlatılmalıdır.

 DUA DUA DUA…

   Askerimize muzaffer olmaları ve zayiat vermemeleri, düşmanın da kahrolması için okuyabilen Feth suresi okumalı okuyamayan dilinden HASBÜNALLAHÜ VE Nİ’MEL VEKİL zikrini askere kuvvet ve Allah’ın yardımının erişmesi niyetiyle düşürmemelidir.

   Allah askerimizin ve bu yolda gaza eden mücahidlerin yâr ve yardımcısı olsun

   www.ihvanlar.net

PAYLAŞ