Ahmet Hakan’dan Yahudi Taktiği: Gündemi Meşgul Et

   Cenabet ağzıyla Cübbeli Hoca’ya saldırarak prim yapmaya çalışan Ahmet Hakan Mustafa İslamoğlu’nun “namazı yahudilerden öğrendik” zırvasına dair Cübbeli Hoca’nın reddiyesinden bir parça verip mikrofonu biraz Mustafa’ya sonra biraz Cübbeli Hoca’ya tutarak aralarında hararetli bir tartışma varmış gibi gösterip Türkiye gündemini meşgul etmeye çalışıyor.

   Özellikle dış tehditlere karşı milli birlik ve beraberliğin olması gereken, gündemin bu operasyona odaklanıp milletin desteğinin sağlanması gereken şu günlerde operasyonu hafife alan yayınlar yapıyor bunun yanında gündemi “hoca kavgaları” algısı oluşturdukları haberlerle de meşgul ediyorlar.

   Bu sizce ne taktiği?

   Mustafa İslamoğlu gibiler zaten bunu yapıyor. hazreti Adem’e baba buluyor, namazı yahudilerden aldık diyor, Maymunlarla başka bir ırktan birleşiyoruz diyor vs. Bu gibi zırvalarla birlikte alimlere ve sahabelere hakaret ederek İslami kesimini gündemini kendisine çekip meşgul ediyor.

   Ahmet Hakan’da bu işe çanak tutuyor.

CÜBBELİ HOCA BU OYUNA GELMEMELİ

   Ahmet Hakan’ın çok mu umurunda namazı kim kimden öğrenmiş? Kim bu konuda ne demiş? Ne alakası var? Bu konuyu önüne alacak en son kişi Ahmet Hakan’dır. Peki, durduk yere günlerdir neden böyle bir haber yapıyor?

   Meseleyi anlıyorsunuz değil mi?

    Cübbeli Hoca bu oyunu görmeli ve Ahmet Hakan’a pirim vermemeli. Kanalına röportaj verip reytingini artırmamalı.

   Bir kavga varmış, birbirlerine girmişler gibi bir görüntünün oluşmasına sebep vermemeli.

   Zaten konuşmasının tamamını da vermiyorlar, kavga havası oluşturacak şekilde kesip biçiyorlar.

   Bunlar bir yerden aldıkları talimatları uyguluyorlar. Alet olmamalıyız.

BAKIN KENDİLERİNİ NASIL ANLATMIŞLAR:

   Çay içip kahvaltı yapacak kadar samimiyeti olanlar birbirini ısırmaz. Mason Medya’nın Fetö’den sonra parlatmaya çalıştığı ve Kadir Mısıroğlu’nun “geleceğin fetösü ve daha tehlikesi” dediği kişiyi halka arzetmek için Cübbeli Hoca malzeme yapılıyor.

   Ahmet Hakan’ın yaptığı bu gibi (ve dahası gelecek olan) haberler bir komplo. Cübbeli hoca’ya ve Müslümanlara kurulan tuzak.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ