Diyanet Başkanı Ali Erbaş'ın şaibeli kadrosu

   Ali Erbaş hakkında daha önceden bir uyarı yapmıştık malumunuz. BURADAN BAKABİLİRSİNİZ.
   Elbetteki Ali Erbaş’ın nasıl bir zihniyete sahip olduğunu nihayetinde yaptığı icraatlar gösterecekti.
   Öyle de oldu!
   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Sünneti tartışmaya açan türedi tipler bedel ödeyecekler” demesinin üzerinden bir hafta geçmemişti ki, Sünnete/hadise sahip çıkan İhsan Şenocak Hocafendiye bedel ödettirmeye kalkıştılar ve Diyanet ilk icraat olarak İhsan Şenocak Hocaefendi’yi “hem de tesettüre davet ettiği konuşması sebebiyle” görevinden aldı.
KENDİSİNE YAKIŞAN EKİBİ KURUYOR
   Her başkanın kendi ekibini kurma yetkisi var. (Nasıl bir sistemse her gelen ekip değiştirip kendi anlayışını Diyanete hakim kılıyor) Dolayısıyla Ali Erbaş da mehmet Görmez’in ekibini tasfiye ediyor ve kendi ekibini kuruyor.
   Ekibe katılan isimlerden birisi de Mustafa Karataş oldu. “Hadisciyim” diye geçinip hadislerle problemi olan Mustafa Karataş’ı BURADAN inceleyebilirsiniz.
   İncelediğiniz de Mustafa Karataş’ı tercih etmenin altında nasıl bir yaklaşım olduğunu, Ehli sünnet bir hassasiyetin OLMADIĞINI anlayabilirsiniz.
   Bunun yanında,
   Fetö’den açığa alınan bazı isimlerin de tekrar ekibe alındığı iddiaları her yerde dolaşıyor. İncelemesi ve tetkik etmesi de istihbarata kalmış.
BU AYIP DİYANETE YETER!
   Bu şaibelerin hiçbiri olmasa bile, tertemiz, günahsız bir yönetim kadrosu olsa bile Ehli Sünnete karşılıksız hizmet eden, darbeye karşı binlerce talebesiyle her gece meydanlarda nöbet tutan bir hocayı açığa alarak Diyanet İşleri Başkanlığı tarihine kara bir leke sürülmüş oldu.
   Diyanetin yönetimi derhal bu ayıba bir son vermeli ve özür dilemelidir. 
  Yoksa…
   Yıllar geçse bile Müslümanlar bu ayıbı asla unutmayacak ve başkan Ali Erbaş bu uygulamasıyla anılacak..
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ