Diyanet'in samimiyet testi Mustafa İslamoğlu

   Bu güne kadar Fetö’nün dinler arası diyalog toplantılarını, ayet tahrifatlarını, kitap ve dergi sapkınlıklarını görmeyen Diyanet İşleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledikten sonra bir araştırma yaparak Fetö’nün sapkınlıklarını ortaya koymuş. Hazırlanan raporda Fetö’nün İslam’ı kullanan bir yapı olduğu ve Medine münafıklarına benzedikleri ortaya koyulmuş…
NEREDEYDİNİZ?
   Bu bize çok acı veriyor… Yani Türkiye’de “dini” temsil eden bir kurum olacaksınız ama İslam’ı tahrif etmeye çalışanları ancak iş işten geçtikten sonra ve bir Cumhurbaşkanının işaretiyle araştıracaksınız…
   Yani dinin ve diyanetin konumuna yakışır bir tablo mu?
   Papazlarla toplantılar yapılıp, ayetler hıristiyan ve yahudilerin keyfine göre yorumlanırken, iman esasları 2 ye indirilirken sadece “dinler arası diyalog olmaz” demekle yetinilir miydi?
   En kapsamlı bir şekilde araştırılıp İslam’a verdikleri ve vermeye çalıştıkları zararın ortaya konulması gerekmiyor muydu?
   Zaten deşifre olmuşlar, İslam’a ve vatana ihanetleri kabak gibi ortaya çıkmış… Yani şimdi bu araştırmayı yapmanın ne değeri var?
SAMİMİYSENİZ İŞTE İSLAMOĞLU, ARAŞTIRIN!
   Şayet Diyanet İşleri samimiyse işte Mustafa isalmoğlu, Mehmet Okuyan gibi şahısların içinde bulunduğu yapılanmalar. İslam’ın temel ilkelerini tartışmaya açmakla kalmayıp inkar edip yok sayarak farklı bir din uydurmanın peşindeler.
   Diyanete bir samimiyet testi.
   Buyursun bir rapor hazırlasın ve bu kişilerin nasıl bir dalalet üzere olduğunu halka ilan etsin.
 
  Evet, bir rapor bekliyoruz… Takipçisi olacağız…
www.ihvanlar.net  
 

PAYLAŞ
Etiketler