Ümmete Şefaati inkardan başka verecek bir şeyi olmayanlar

   Allah dostları dediğimiz evliyalar bu ümmeti doğru inanca, salih amele, güzel ahlaka, fazilete, ilme, ihlasa yönlendirip, Ehli Sünnet Hocaefendiler de insanların ilim yönünü tamamlamaya gayret ediyorlar.
   Peki, Allah dostlarını inkar etmekle kalmayıp onlara düşmanlık yapanlar Ümmete ne veriyor? Ne var sermayelerinde?
   Bakıyorsunuz her çıktıkları kanalda Sünnet ve hadis düşmanlığı, şefaat inkarcılığı yapıyorlar. İslam ümmetini bir arada tutan, birleştiren alimlere dil uzatıyorlar. Müctehidleri küçük görüyor Kur’an-ı Kerimi (tefsir ilminden uzak bir şekilde) kendi kafalarına göre yorumluyorlar.
   Her küp içindekini sızdırırmış ya, bunlardan da hep inkar hep inkar sızıyor.
   Sermayeniz bu mu? Ümmete şefaati inkardan başka verecek bir şeyiniz yok mu?
   Elbette yok.
HABERTÜRK FİTNE PEŞİNDE
   Bu kanal bildik bileli ilimden ve İslamdan uzak “özellikle açık kadınlarla” İslam’ın temel prensiplerini tartıştıran bir kanal. (DAHA ÖNCE YAZMIŞTIK BURADAN BAKABİLİRSİNİZ) Fatih Altaylı da hem Cübbeli Hoca’yı çıkartıyor sonra bu hadis sünnet inkarcılarını çıkartıyor. Sonra da “bu gün İslam dinindeki ihtilaflar en mühim mesele” diyor ve gündemin bu ihtilaflar olduğunu söyleyip beyfendi bir de ekliyor “bu yüzden din savaşı” yapılıyormuş.
   Tamam da bu ihtilafı siz körüklüyorsunuz. Onu çıkartıp “var” dedirtiyorsunuz bunu çıkartıp “yok” dedirtiyorsunuz.
   Siz kimsiniz de İSLAM’ı tartışmaya açıyorsunuz. Hem neden İslamı tartışmaya açıyorsunuz?
   Hiç Hıristiyanlığı tartışmaya açtığınız görmedik. Mesela herkes gibi bir beşer ve insan olan Hazreti İsa’nın neden bir tanrı kabul edildiği saçmalığını gündeme getirip Hıristiyanlığın batıllığını tartışmıyor, incillerdeki çok büyük çelişkileri ortaya koydurmuyorsunuz?
   Bunu yapın da görelim gazeteciliğinizi….
MİLLETTE UYANIŞ VAR!
   Bazı kafadarların Tv kanalına “üçü bir arada” paket halinde çıktığında paylaşım sitelerinde yorumlara baktık. Hakikaten büyük bir uyanış var. Sünneti, Hadisi hafife alıp inkar eden, ayet ve hadis ile sabit olan konuları reddedenlere karşı tepki veren azımsanmayacak bir kitle var.
   Elbette ki bozuk fikirlere kapılanlar da var. Çünkü her kör satıcının kör alıcısı var. Ancak genele vurduğunuz zaman kahir ekseriyet bunların amacını, hedefi çok iyi anlıyor.
   Demek ki, bu yöndeki çalışmalar küçümsenmemeli.
   Elhamdülillah, sitemiz de bu yolda çok güzel hizmet ediyor. Sitemizin en çok arananlarında da ehli bidatin isimlerini görüyoruz.
   Bir kişinin bile hayra ulaşmasına, doğruyu anlamasına vesile olmak çok büyük mutluluk veriyor bize.
   Sizler de elinizden geldiği kadar çevrenizi, ehliniz uyarmayı ihmal etmeyin…
www.ihvanlar.net
 

PAYLAŞ