Trt kanalı zıvanadan çıktı – çocuklara ahlaksızlık aşılıyor

   Devletin kanalı TRT ahlaki değerlere sahip çıkıp kültür, örf ve adetlere önem gösterip gençliği doğru yola çekmek yerine ahlaksızlığı aşılamak için çalışıyor. Bunu da diziler ile yapıyor. Uyduruk senaryolu diziler ile izleyenlerin (özellikle yeni yetişen neslin) ahlakının bozulması sağlanıyor.
   Çocukları ve gençleri etkilemek için de çocukları kullanıyorlar…
   Size onlardan bir misal verelim.
   Trt’nin AVRUPA AVRUPA dizisinde bir çocuğun babasıyla karı kız muhabbeti izleyiciye aktarılıyor. Bakın aralarında nasıl bir diyalog geçiyor:
Çocuk: Baba bale güzel bir şey ama bale bahane kızlar şahane
Babanın arkadaşı: Bu, ortam yapmaya girmiş buraya ortağım
Baba eli ile çocuğu sevip tasvip ettikten sonra: Afferim lan sana afferin
Çocuk: Baba konu kızlarsa gerekirse gitar çalarım, bale yaparım, yüzm etre tüpsüz dalarım ilerde görürsen şaşırma tamam mı
Baba: Ooo aslanım atış serbest, hatta yarından itibaren senle şınav çalışmaya başlıyoruz ki arkadaşlarını ikişer ikişer kaldır, yaşasın bale, yaşasın dans…

    Ahlaksızlığın nasıl aşılandığını ve çocukların nelere özendirildiğini görüyorsunuz.
   Bir çocuğun derdi kız, kadın, arkadaş, flört, kız tavlama ve cinsellik mi olmalı? Bir çocuk babasıyla böyle iğrenç bir muhabbetin içine girebilir mi? Hayatta yol gösterici olan bir baba çocuğunu böyle iğrençliklere teşvik edebilir mi?
   İşte bütün bunları izleyiciye veriyor devletin kanalı TRT. Milletimizin örf, adet, gelenek, görenek, ahlak değerleri hiçe sayılıyor ve yok edilmeye çalışılıyor. Taciz ve tecavüzlerin giderek arttığı şu dönemde gençler cinselliğe yönlendirilmeye gayret ediliyor. Milletimizin istikbali çocuklarımızın dikkati fen, bilim, gelişim, ahlak, edep, görgü yönüne çekilmenin aksine ahlaksızlığa çekiliyor.
   Ondan sonra da soruyoruz: “Neden geri kaldık?” diye…
   Bu tür diziler çocuklarımızın gelişimlerini olumsuz yönde etkilemekte, ufuklarını köreltmekte, hayattaki ideali cinsellikten ibaret olan bir kişiliğe bürünmesini sağlamakta ve ileride ailesinin, milletin, toplumun huzurunu bozacak bir karaktere bürünmesine sebebiyet vermektedir.

KÜÇÜK BÜYÜK İLİŞKİSİ

   Atv’nin “Alemin Kralı” adlı dizisinde erkek gibi görünümü olan kız çocuğu babasına “çakal” diyor. Trt’de ise küçücük bir çocuk babasıyla karı kız muhabbeti yapıyor ve bu konuda babasının da desteğini alıyor.
   İşte aile yapımız bu şekilde bozuluyor değerli kardeşler… Defalarca söyledik yine söylüyoruz: çocuklarınızı televizyon ekranından uzak tutun…
   Yorum sizin…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ